Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Pharrell Williams vader geworden van drieling

WOW: Pharrell Williams vader geworden van drieling

WOW: Pharrell Williams vader geworden van drieling

In september vertelden we jullie nog dat Pharrell Williams opnieuw vader zou worden en dat zijn zoontje er dus een broertje of zusje zou bij krijgen. Nu blijkt dat het gezinnetje Williams maar liefst 3 nieuwe leden mag verwelkomen, want vrouwlief Helen Lasichanh zou bevallen zijn van een drieling.

Pharrell Williams is begin januari opnieuw vader geworden van niet één, niet twee, maar drie (!) kleine baby’s. De ‘Happy’-zanger en zijn vrouw Helen Lasichanh maakten in september van vorig jaar bekend dat ze opnieuw in verwachting waren, maar hielden toen de lippen stijf op elkaar over het aantal kinderen. Het nieuws werd zopas bekend gemaakt door de woordvoerder van het stel, maar deze wilde verder niets kwijt over het geslacht of de mogelijke namen van de baby’s.

Machine

Moeder en kids maken het volgens de woordvoerder goed en zijn ‘gezond en gelukkig‘. Het is dus nog even wachten op de officiële bekendmaking van de kleine koters, maar wij verwachten dat hun namen even speciaal zullen zijn als die van hun grote broer. Pharrell en Helen hebben namelijk al een 7-jarige zoon, genaamd Rocket Ayer. “Net zoals de indianen hun kinderen vernoemden naar een kracht, dier of element, hebben wij hem vernoemd naar een door de mens gemaakte machine die bedoeld is om naar boven te stijgen,” vertelde de zanger enkele jaren geleden in een interview met Oprah.

Dat belooft dus!

Lees ook: