Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Monique verrast André Hazes Jr. voor zijn verjaardag

WOW: Monique verrast André Hazes Jr. voor zijn verjaardag

WOW: Monique verrast André Hazes Jr. voor zijn verjaardag

Het is vandaag een speciale dag voor André Hazes Jr. want hij mag vandaag maar liefst 23 kaarsjes uitblazen. De zanger gaat een dag vol leuke dingen tegemoet, maar van zijn vriendin Monique kreeg hij om middernacht al een grote verrassing, namelijk een immense snoeptaart. 

André Hazes Jr. heeft de dag van zijn geboorte alvast goed ingezet. De zanger werd om middernacht verrast door zijn vriendin Monique met een grote snoeptaart. En het bewijs verscheen natuurlijk op Instagram. “Hij is leuk, hij is lief, hij is een tikkeltje gestoord, hij is talentvol, hij is onuitstaanbaar, hij is mijn liefde en…. HIJ IS JARIG #23 #geluksgetal”, schreef een dolgelukkige Monique bij de foto. En André leek alvast onder de indruk van de hoeveelheid kinderbueno’s, Oreo’s en zuurtjes.

In Bed

Eerder werd al bekend gemaakt dat André Hazes Jr. zijn verjaardag in bed zou doorbrengen. Niet met vriendin Monique, maar met Irene Moors. Hij is namelijk de eerste gast van het nieuwe seizoen van de talkshow ‘Naar bed met Irene‘ en mag volgens SBS6 een avond vol cadeaus en verrassingen verwachten. Al zal er natuurlijk geen betere cadeau zijn dan de snoeptaart van Monique.

Gefeliciteerd!

Lees ook: