Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: door dit van zijn menu te schrappen, verloor Ed Sheeran 22 kilo

WOW: door dit van zijn menu te schrappen, verloor Ed Sheeran 22 kilo

WOW: door dit van zijn menu te schrappen, verloor Ed Sheeran 22 kilo

Het was een tijdje stil rond Ed Sheeran, maar de zanger is helemaal terug. Hij lanceerde afgelopen weken al twee nieuwe singles en zijn langverwachte album komt uit in maart. Om helemaal terug in topvorm te komen, verloor Ed Sheehan maar liefst 22 kilo. En dat door één simpel ding van zijn menu te schrappen…

Eén jaar ertussenuit na maanden alles te geven op een podium, het doet wat met een mens. Of dat is toch wat Ed Sheeran ons duidelijk probeerde te maken tijdens een interview bij de Amerikaanse radioshow ‘The Breakfast Club‘.

‘Toen mijn tour afgelopen was, kwam ik gigantisch veel bij’

‘Een joggingbroek was het enige wat me nog paste,’ vertelde de zanger. ‘Ik dacht dat alles in de was gekrompen was, maar helaas. Ik had niet door hoeveel calorieën ik op het podium verbrandde, maar toen mijn tour afgelopen was, kwam ik gigantisch veel bij.’ Sheeran begon geen drastisch dieet of een of andere zotte sport om gewicht te verliezen.

Hij stopte gewoon met biertjes drinken. Een heel doeltreffende maatregel als je daarmee maar liefst 22 kilo kan verliezen… ‘Nu drink ik weer af en toe een pilsje, maar ik heb lange tijd geen bier aangeraakt en een beetje gesport. Wat uitzonderlijk is voor mij,’ voegde de zanger eraan toe.

 

Lees ook: