Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW! Meghan Markle ontwerpt haar eigen kledinglijn

WOW! Meghan Markle ontwerpt haar eigen kledinglijn

WOW! Meghan Markle ontwerpt haar eigen kledinglijn

Nu de romance tussen Meghan Markle en Prins Harry officieel én bevestigd is, is de Amerikaanse actrice in een klap een stuk bekender geworden dan ze al was. Alles willen we van haar weten, van haar beautyproducten tot haar kledingstijl. Daarom is de aankondiging van een Meghan Markle-kledinglijn fantastisch nieuws!

Het was Canadese modeketen Reitmans die de actrice aan zich wist te binden met een heuse Meghan Markle Collection. Degene die daar aan het hoofd van de marketing staat, moet vast meerdere vreugdedansjes hebben gedaan toen de relatie tussen Suits-actrice en prins Harry bekend werd – de samenwerking met de actrice was namelijk al ruim een jaar daarvoor officieel beklonken.

Betaalbaar

De collectie bestaat uit slechts vijf bijzondere stukken die Meghan herself heeft helpen ontwerpen en bestaat onder andere uit een strakke leren rok, een elegante donkergrijze blouse en een zwarte bodysuit.

copyright: Reitmans.com

Het allerbeste nieuws? De stukken zijn online te shoppen én hartstikke betaalbaar! Voor minder dan dertig euro kan jij er ook uitzien als een prinses in wording 😉

 

Lees ook:

Bron: Grazia UK