Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Maxime Meiland geeft bijzonder cadeau aan Leroy

Wow: Maxime Meiland geeft bijzonder cadeau aan Leroy

Wow: Maxime Meiland geeft bijzonder cadeau aan Leroy

Dat de landelijke bekende Meilandjes van een wijntje en een feestje houden is je vást en zeker niet ontgaan. Ook afgelopen zaterdag werd er goed stilgestaan bij een bijzonder moment: de vriend van Maxime Meiland – Leroy Molkenboer – blies namelijk dinsdag dertig kaarsjes uit. De blondine gaf daarom een uniek cadeau aan haar partner in crime en daddy to be. 

Feest voor de Meilandjes

Aan het begin van de week tikte vriend Leroy de dertig jaar aan. Het grote cadeau bleef echter nog even op zich wachten, dus de spanning zat er goed in. Afgelopen zaterdag kreeg hij dan eindelijk het cadeau waar hij alleen maar van had kunnen dromen: een helikopter vlucht. De Meilandjes én de familie van Leroy zelf waren bij dit spektakel aanwezig.

Zwanger

Afgelopen maart maakte Maxime bekend dit jaar een tweede kindje te verwelkomen. De babybuik groeit al aardig, zo post ze regelmatig content op Instagram waar dit duidelijk te zien is. De realityster krijgt het kindje samen met Leroy, haar grote liefde, die ze vorig jaar ontmoette.

De bekendmaking van het babynieuws deed het stel in een zoete video op Instagram. Hierin is te zien dat Maxime, Leroy en dochter Claire in de tuin zitten. Wanneer de camera omhoog beweegt, verschijnt er een tekst in beeld: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij’.

Lees ook:
7 manieren waarop moeder worden jou verandert: ‘Welke prioriteiten je ook kiest, er is geen goed of fout’

Camerman Leroy

De blondine kreeg haar eerste dochter, Claire, van een man die niet meer in beeld is. Een tweede kindje stond al langere tijd op de planning. In een van de eerdere seizoenen van Chateau Meiland, werd bekend dat Maxime dringend op zoek was naar een spermadonor. Ze maakte een afspraak met een donor in een hotel en probeerde zichzelf te bevruchten. Helaas mislukte dit. Niet veel later werd ze smoorverliefd op cameraman Leroy.

Chateau Meiland

Ook fans voor het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’ hoeven niet lang meer te wachten, want vanaf 30 augustus is de realityserie weer iedere maandag- en donderdagavond om 20:00 uur te volgen op SBS6.

Wat de voormalig kasteelbewoners nu weer mee gaan maken is niet bekend. Nog even wachten dus!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress