Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Kylie Jenner heeft huis van 6 miljoen gekocht!

Wow: Kylie Jenner heeft huis van 6 miljoen gekocht!

Wow: Kylie Jenner heeft huis van 6 miljoen gekocht!

Kylie Jenner woont pas een jaartje op zichzelf, maar was na slechts een jaar alweer zat van haar woning in Calabasas. En dus heeft de realityster een nieuw huis gekocht in Beverly Hills, van maar liefst 6 miljoen.

De 18-jarige Kylie kennen we allemaal van de razend populaire realityserie ‘Keeping up with the Kardashians‘. Uit de serie konden we natuurlijk al opmaken dat de familie er zeer – ehm – warmpjes bij zit. Maar voor een tiener is dit toch wel een ongelofelijk hoog bedrag om neer te tellen voor een tweede woning.

Kylie’s eerste huis in Calabasas.

Het huis kost welgeteld  $6.025.000, en dat is meer dan het dubbele bedrag wat ze voor haar eerste stulpje neertelde. In Calabasas staat haar eerste huis, maar die wijk zou veel te ‘family friendly‘ zijn geweest voor Kylie. Daar hadden moeder Kris en zus Kim al voor gewaarschuwd toen de jongste telg van de beroemde familie het huis kocht.

Haar nieuwe optrek is immens groot voor slechts een persoon. Want sinds haar break-up met rapper Tyga woont ze helemaal alleen in de villa. Haar Beverly Hills’ mansion bevat een gigantische woonkamer, zes slaapkamers, zes (!!!) badkamers, een wijnkelder, een garage voor drie auto’s en natuurlijk een joekel van een walk-in closet.

Even zwijmelen? Bekijk dan hier alle foto’s van haar huis!