Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Kim Kardashian en Kendall Jenner hebben samen een bijrol in Ocean’s Eight

Wow! Kim Kardashian en Kendall Jenner hebben samen een bijrol in Ocean’s Eight

Wow! Kim Kardashian en Kendall Jenner hebben samen een bijrol in Ocean’s Eight

Reikhalzend kijken we uit naar Ocean’s Eight, de spin-off van Ocean’s Eleven met alleen maar vrouwen in de hoofdrollen. Onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett en Anne Hathaway spelen mee en nu blijken er dus ook Kim Kardashian en Kendall Jenner een bijrol op zich te nemen.

De beroemde zusjes zijn niet de enige celebrities in een bijrol, ook voormalige Vogue- hoofdredactrice Anna Wintour gaat een rol spelen in de film.

copyright: Instagram @kimkardashian

Volgens de Britse Grazia spelen Wintour, Kardashian en Jenner in een scène waarin het Met Gala (de jaarlijkse fundraiser van het Metropolitan Museum in New York, red.) wordt nagespeeld. Tijdens het gala zou de juwelenroof waar Ocean’s Eight uiteindelijk om draait, plaatsvinden.

Acteercarrière

Ook designers Zac Posen en Alexander Wang krijgen een bijrolletje. Of er nog andere bekende gezichten zullen meespelen in de film,die in 2018 uitkomt, is nog niet bekend.

Het is voor Kendall de eerste keer dat ze meespeelt in een film, Kim had al eerder bijrollen in onder andere Disaster Movie en in de televisieserie 90210.

Bekijk haar puik staaltje acteerwerk hieronder:

 

Lees ook:

 

 

 

Bron: Page Six, Grazia UK