Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Kim Kardashian na drie maanden stilte terug op Instagram

Wow! Kim Kardashian na drie maanden stilte terug op Instagram

Wow! Kim Kardashian na drie maanden stilte terug op Instagram

Ongekroonde selfie queen Kim Kardashian heeft nadat ze in Parijs slachtoffer werd van een overval even een pauze genomen van alle social media. Nu is ze echter terug op Instagram, Facebook en Twitter, maar wel met een ander soort foto dan we van haar gewend zijn. In plaats van een sexy selfie deelde ze een familiefoto. Reageert ze hiermee op de geruchten dat het niet goed zou gaan tussen haar en haar man Kanye?

Kim zou al meerdere keren gespot zijn zonder trouwring en ook kerstavond zou het stel niet samen doorgebracht hebben. De foto die ze deelde op haar social media kanalen laat echter een beeld van een gelukkig gezin zien. Laat ze hiermee weten dat alles goed gaat in huize Kardashian-West? Bekijk hieronder de foto van het gezinnetje:

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashina nam tijdens haar vakantie in Mexico nog zo’n twee selfies per minuut.  Na de beroving in Parijs werd het echter stil op de social media kanalen van de realityster. Na de schok had Kim duidelijk behoefte aan meer privacy. Hoewel ze nu dus weer terug lijkt te zijn op social media, is de toon van haar eerste foto in maanden heel anders. Wij zijn benieuwd naar haar volgende foto. Zouden er weer sexy selfie’s komen of zal de Instagrampagina van Kim Kardashian nooit meer hetzelfde zijn?

Selfish in Mexico

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lees ook:

Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Blac Chyna verlaat Rob Kardashian en neemt baby Dream met zich mee

Janet Jackson bevallen van eerste kindje!

Bron: grazia.nl