Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Kim Kardashian bewijst dat Taylor Swift wél al gehoord had van Kanye Wests ‘Famous’

WOW: Kim Kardashian bewijst dat Taylor Swift wél al gehoord had van Kanye Wests ‘Famous’

WOW: Kim Kardashian bewijst dat Taylor Swift wél al gehoord had van Kanye Wests ‘Famous’

Taylor Swift heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Ex-liefje Calvin Harris heeft haar nog maar net openlijk beschuldigd op Twitter en vandaag ligt de zangeres weer onder vuur. Kim Kardashian heeft namelijk bekendgemaakt dat de blondine wel degelijk weet had van de lyrics van Kanye Wests nummer ‘Famous’.

Kanye West heeft altijd beweerd dat Taylor Swift op de hoogte was van de songtekst van het nummer ‘Famous’. In het nummer zegt Kanye dat Taylor een bitch is en dat ze ooit nog seks zullen hebben.

“I feel like me and Taylor might still have sex / Why, I made that bitch famous”

Taylor Swift reageerde verontwaardigd nadat het nummer vrijgegeven werd. Zo zegt ze dat ze nooit toestemming gegeven heeft én dat ze Kanye gewaarschuwd heeft om de single niet uit te brengen. Ook zei de zangeres dat Kanye haar nooit gebeld heeft, maar dat blijkt nu gelogen te zijn.

Kanye West had bovenstaande tweet de wereld ingestuurd, maar niemand leek hem te geloven. Gezien het imago van de rapper was iedereen geneigd om miss Swift te volgen, maar vrouwlief Kim Kardashian had er meer dan genoeg van en heeft gisteravond de tegenaanval ingezet.

“She totally approved that. She totally knew that that was coming out.”

Het team achter Taylor Swift heeft toen gezegd dat Kanye en Taylor slechts één keer met elkaar gesproken hebben. Toch zou de zangeres nog steeds geen weet gehad hebben van de lyrics en had ze het nummer niet gehoord voor het uitgebracht werd. Wel heeft Taylor gezegd dat ze maar niet begreep waarom Kanye en Kim haar niet met rust lieten.

Case closed, zou je zo denken, maar niet als Kim Kardashian erbij betrokken is. De realityster heeft namelijk het telefoongesprek tussen haar man en Taylor Swift op haar Snapchat gezet. In het gesprek reageert de zangeres helemaal anders dan in het begin, en ze wist duidelijk véél meer dan ze heeft toegegeven.

 

Taylor Swift ondertussen ook zelf gereageerd op haar eigen Instagramaccount. In het filmpje hoor je dat Kanye haar een paar zinnen uit het nummer voorleest, maar de zin waarin hij haar een bitch noemt heeft ze nooit gehoord.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Wij zijn benieuwd hoe het verder gaat…

 

Lees ook:

Bron: Flair.be