Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW! Katy Perry gaat Orlando Bloom achterna en verft haren blond!

WOW! Katy Perry gaat Orlando Bloom achterna en verft haren blond!

WOW! Katy Perry gaat Orlando Bloom achterna en verft haren blond!

Enkele dagen geleden vertelden we jullie nog dat koppels die al een lange tijd samen zijn, steeds meer en meer op elkaar gaan lijken. Zo ook Katy Perry en Orlando Bloom, die in 2013 al aan elkaar gelinkt werden, maar in het begin van vorig jaar pas officieel naar buiten kwamen met hun relatie. De zangeres heeft namelijk net zoals haar vriendje gekozen voor een blonde coupe.

Het is al geen verrassing meer dat Katy Perry opnieuw haar haren geverfd heeft, want de zangeres koos in het verleden al voor de kleuren blauw, groen en roze. Toch ging ze steeds terug naar haar favoriete haarkleur, namelijk zwart, maar dat zou eigenlijk niet haar natuurlijke kleur zijn. Katy zou namelijk geboren zijn met blonde lokken.

Filmpremière

De 32-jarige Katy verscheen begin december nog met haar zwarte coupe op de filmpremière van ‘Office Christmas Party‘, maar de zangeres zou haar vriendje Orlando Bloom nu toch zijn achterna gegaan en ook voor blonde lokken gekozen hebben. Katy ziet er geweldig uit met de nieuwe haarkleur, maar eerlijk toegegeven hadden we haar bijna niet herkend.

Lees ook: