Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Kanye West cancelt rest van Saint Pablo Tour!

WOW: Kanye West cancelt rest van Saint Pablo Tour!

WOW: Kanye West cancelt rest van Saint Pablo Tour!

Kanye West heeft ons wederom weten te verbazen met een bizarre actie. De rapper heeft namelijk plots de rest van zijn Saint Pablo tour afgeblazen. Wat de reden voor dit abrupte einde van zijn wereldtour is, is nog niet bekend. Oei.

Uitgeput
Entertainmentwebsite TMZ meldt echter wel dat een mogelijke reden is dat Kanye uitgeput zou zijn. Afgelopen zondag cancelde de man van Kim Kardashian ook al een optreden, wat plaats zou vinden in Los Angeles. Ook stopte hij een optreden in Sacramento al na slechts drie nummers ter gehore te hebben gebracht.

Twintig concerten
De tour van Kanye West startte in augustus dit jaar, en was nog láng niet afgelopen. De Famous-zanger zou nog twintig concerten geven. Zijn Saint Pablo tour zou spectaculair eindigen op oudejaarsdag in Brooklyn, New York. Maar dat feestje gaat dus niet door! Een woordvoerder van de rapper meldt dat fans die al een kaartje voor een van zijn shows gekocht hebben, het geld terug krijgen.

Fashion foto’s
But there’s more
… Slechts enkele minuten nadat Kanye bekend maakte de rest van zijn tourn te cancelen, plaatste hij plots 99 modefoto’s op Instagram. Op de foto’s zijn allerlei modellen in outfits en losse kledingstukken en accessoires te zien. Ook het doel van deze actie is nog onbekend. Wij kunnen er echt geen touw meer aan vastknopen. Kanye, what’s going on?

Bekijk hieronder een aantal van de fashion shots die Kanye op Instagram slingerde. Snap jij het nog?!

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on

 

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on

 

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on

Bron: Telegraaf, Instagram.

Lees ook: