Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Josje kiest voor opvallende nieuwe haarkleur

WOW: Josje kiest voor opvallende nieuwe haarkleur

WOW: Josje kiest voor opvallende nieuwe haarkleur

We vertelden jullie enkele dagen geleden nog dat Josje Huisman er een nieuwe gewaagde piercing bij heeft, maar de blondine ging zopas nog een stapje verder. Op haar Instagrampagina pronkt ze namelijk met een nieuwe coupe, die geloof het of niet, roze is.

Dat Josje Huisman niet vies is van een beetje experimenteren, bleek eerder al uit de hele resem tattoos en piercings die de zangeres heeft verzameld. Zo koos ze enkele dagen geleden nog voor een smiley piercing, waarbij er een ringetje door het stukje vel boven je twee voorste tanden wordt geduwd. Een pijnlijke plaats, wat het ex-K3’tje mooi omschreef met de hashtag #fatlip.

Suikerspin

De zangeres gaat echter nog een stapje verder en koos zopas voor een geheel nieuwe haarkleur. Josje toonde ons eerder al een bruine coupe – die paste bij haar personage Belle in de musical Beauty and the Beast – maar nu kiest ze voor de kleur van een suikerspin. Frenchy uit Grease zou er jaloers op kunnen zijn, maar de vraag is nu alleen nog of het hier gaat om een pruik of dat de blondine wel degelijk van haarkleur veranderd is.

Wat denken jullie?

😜🍾

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

Lees ook: