Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Jim Bakkum gaat een kinderboek schrijven

WOW: Jim Bakkum gaat een kinderboek schrijven

WOW: Jim Bakkum gaat een kinderboek schrijven

Momenteel schittert hij nog als een stripper in de Nederlandse versie van Magic Mike, Onze Jongens, maar Jim Bakkum heeft heel andere plannen voor de toekomst. Zo gaat hij samen met zangeres Kirsten Michel een boek schrijven, dat in het najaar van 2017 zal uitkomen.

Zanger, filmacteur, musicalster,Jim Bakkum is van vele markten thuis, maar binnenkort gaat hij met zijn carrière een volledig andere kant uit. Zo gaat hij samen met Kirsten Michel een kinderboek op de markt brengen dat bestaat uit korte verhaaltjes voor kinderen vanaf twee jaar. Bij de verhaaltjes hoort ook steeds een liedje, dat door Jim en Kirsten zelf geschreven zal worden. Tekenaar Sam Loman zal de illustraties voor zijn rekening nemen.

Zoontje

Het kinderboek zal de naam ‘Dadoe‘ krijgen, wat tevens ook de naam is van het hoofdpersonage. Het idee kwam van Jim zelf, die de naam uit zijn persoonlijke leven haalde. Zo was het zijn zoontje Lux die de naam voor het eerst gebruikte om acteur Guido Spek te omschrijven, waarmee Bakkum samen speelde in de musical Hartsvrienden. Jim maakte het nieuws zelf bekend op Twitter, waar hij ook vertelt dat het boekje in september 2017 zal verschijnen.

Lees ook: