Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Foto’s Kim Feenstra in museum!

WOW: Foto’s Kim Feenstra in museum!

WOW: Foto’s Kim Feenstra in museum!

Topmodel Kim Feenstra heeft zich de afgelopen weken van een hele andere kant laten zien. De brunette ontpopte zich voor het programma Het Perfecte Plaatje tot een ware fotograaf. Ze won de finale nét niet, maar haar werk hangt nu wél in een museum!

Trots
Op Instagram en Twitter plaatste het model een foto, met een bijschrift wat in allemaal hoofdletters geschreven is. “Ik ben trots! Ja ik ben trots! Want ik hang in een MUSUEM!! Ik herhaal, IN EEN MUSEUM!!”

Finale
In het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje, werden allerlei Bekende Nederlanders uitgedaagd om eens achter de lens te kruipen in plaats van ervoor. Onder andere schrijfster Heleen van Rooijen, acteur Ruud Feltkamp en presentator Winston Gerschtanowitz deden mee. In de finale streden Humberto Tan en Kim Feenstra tegen elkaar, en uiteindelijk won Humberto het programma.

Unseen
In het museum te Hilversum, hangt het werk wat Kim maakte voor Het Perfecte Plaatje, zo schrijft ze vol trots op Twitter. Ze vertelt dat haar beste werken van het programma er te bewonderen zijn, en dat er ook een aantal unseen pictures hangen. “Ik ben als een kind zo blij.”