Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Deze foto van Beyoncé’s eerste red carpet verschijning moet je zien!

WOW: Deze foto van Beyoncé’s eerste red carpet verschijning moet je zien!

WOW: Deze foto van Beyoncé’s eerste red carpet verschijning moet je zien!

Sommige beroemdheden zijn zó succesvol, dat je haast zou vergeten dat ze ooit ook jong en onbekend zijn geweest. Beyoncé is daar een goed voorbeeld van. Ze domineert al jaren alle hitlijsten en heeft al zoveel awards geworden dat we de tel zijn kwijtgeraakt. Maar op deze foto van haar allereerste verschijning op de rode loper, herken je haar écht niet meer terug!

Queen B verscheen in 1989 – dat is 18 jaar geleden, do you feel old yet? – voor het eerst op de rode loper. Dit was samen met de andere bandleden van de welbekende meidengroep Destiny’s Child, en nog voordat ze bekend waren. Ze betrad de rode loper op de twaalfde editie van de jaarlijkse Soul Train Music Awards.

Het is even wennen om de altijd zelfverzekerde Beyoncé als een verlegen en piepjong meisje te zien staan, maar vooral opvallend is hoe anders zij – en de andere meiden van Destiny’s Child – er anno 2016 uitziet. Bekijk hieronder de foto van de destijds 17-jarige Beyoncé, aan de start van haar carrière! Herken jij haar nog terug?

The 12th Annual Soul Train Music Awards

Bron: Hello Giggles

Lees ook: