Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! Drake zingt op feest van 13-jarige jongen in Amsterdam

Wow! Drake zingt op feest van 13-jarige jongen in Amsterdam

Wow! Drake zingt op feest van 13-jarige jongen in Amsterdam

Dat een overdadige sweet sixteen niet langer alleen is voorbehouden voor Amerikaanse meisjes, mag duidelijk zijn na het feest van gisteravond in Amsterdam. Een dertienjarige jongen vierde daar namelijk zijn barmitswa-feest met een optreden van niemand minder dan zanger Drake.

Kosten noch moeite waren gespaard voor het feest. Zo was het Amstel Hotel afgehuurd en was er naast Drake een heel blik aan bekende artiesten open getrokken. Najib Amhali, Lange Frans, Sunnery James en Ryan Marciano waren allemaal aanwezig en zelfs Jamie Foxx sprong nog even binnen voor een glaasje champagne.

Het bar mitswa-feest werd halverwege even onderbroken door een enorme vuurwerkshow, die enkele minuten duurde. Zelfs de beveiliging had het naar zijn zin tijdens het feest.

Drake is vanaf deze week in Europa voor zijn Boy Meets World Tour, Amsterdam is zijn eerste stop. Zijn eerste drie concerten waren aanvankelijk dit weekend gepland, maar “werden verplaatst (naar volgend weekend, red.) wegens onvoorziene omstandigheden”.

Just touched down on the other side 😁🌎🚲

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

Lees ook:

Bron: AT5