Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Drake en Rihanna verloofd?!

Wow: Drake en Rihanna verloofd?!

Wow: Drake en Rihanna verloofd?!

Tijdens de MTV VMA’s bracht rapper Drake in zijn speech aan Rihanna naar buiten dat hij al sinds zijn 22e verliefd op haar is. Fans waren door het dolle heen, maar nu is hun excitement echt niet meer te houden. Want het lijkt erop dat Drake en Riri verloofd zijn..!

Vreemde website
Een aantal die-hard fans van de 29-jarige rapper en de 28-jarige zangeres, zijn online een website tegengekomen die er wel heel spannend uitziet. De site heet RihannaAndDrake.com en het enige wat erop te zien is, is een grote klok op een witte achtergrond. En de klok is aan het aftellen van tien dagen naar nul.

Aftellen
De fans zijn gelijk aan het speculeren gegaan, en na de romantische taferelen tijdens de VMA’s denken – en hopen – de fans van het vermeende nieuwe muzikale koppel dat de klok duidt op een verloving. Toch is de kans groot dat de klok aan het aftellen is tot het moment dat ze een nieuw album, tour of andere samenwerking naar buiten zullen brengen. Maar wij hopen stiekem met de fans mee!

Heel gelukkig samen
Tijdens en na de awardshow van de VMA’s, werden Drake en Rihanna nog veel samen gespot. Zo gingen ze afgelopen maandag nog samen uit eten in New York. Een bron meldt aan People dat Drake Rihanna als een ware prinses behandelt, omdat hij haar een van de mooiste vrouwen ter wereld vindt. “Ze daten al een tijdje in het geheim met elkaar en zijn heel gelukkig samen”, laat de bron weten. Zo cute!

Op Instagram plaatste Drake een lieve foto van hem met Riri samen. Bekijk het kiekje hieronder!

Bron: Grazia

Lees ook: