Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Deze celebs werden gisteren geridderd door The Queen

WOW: Deze celebs werden gisteren geridderd door The Queen

WOW: Deze celebs werden gisteren geridderd door The Queen

We vertelden jullie enkele dagen geleden al dat Victoria Beckham door The Queen gehuldigd zou worden voor haar werk al ontwerpster en haar inzet voor goede doelen, maar er staan nog wel meer bekende sterren op de New Year’s Honours list van het koninklijk paleis. The Queen zou namelijk gisteren in totaal een kleine 1200 ridderorden uitgedeeld hebben. 

Naar jaarlijkse gewoonte eerde Her Majesty The Queen gisteren enkele bekende namen in de showbizzwereld met een ridderorde. En terwijl de naam van Victoria Beckham enkele dagen geleden al werd vrijgegeven, zijn er nu nog enkele bekende namen opgedoken. Zo ook die van actrice Patricia Routledge, bij ons beter bekend als Hyacinth Bucket, of zoals zij het zegt ‘Bouquet’.

Copyright: Hollandse Hoogte

Lintjesregen

De 87-jarige Patricia kreeg een lintje voor haar jarenlange rol in de serie Keeping Up Appearances (Schone Schijn) en zou zich volgens een anonieme bron zeer vereerd voelen. Ook de Amerikaanse hoofdredactrice van Vogue Anna Wintour ontving een lintje voor haar belangrijke rol in de modewereld en de journalistiek. Ook actrice Naomie Harris, acteur Mark Rylance en voorman van de rockband The Kinks Ray Davies kregen een koninklijke schouderklop.

Gefeliciteerd allemaal!

Lees ook: