Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: cast Friends onthult shocking feit over titelsong!

Wow: cast Friends onthult shocking feit over titelsong!

Wow: cast Friends onthult shocking feit over titelsong!

I’ll be there for you…’ Als jij net als wij álle afleveringen van de serie Friends gekeken hebt, dan zul je ongetwijfeld nu de titelsong in je hoofd hebben. Het liedje is ontzettend aanstekelijk en nog altijd doet het ons gelijk denken aan de hitserie. Maar de cast van Friends heeft nu onthuld helemaal niet blij met de muziekkeuze te zijn geweest!

Niet echt fan
In een interview met BBC Radio onthulde actrice Jennifer Aniston, die Rachel Green speelde in Friends, dat zij en de andere vijf acteurs dat ze allemaal niet echt fan waren van het nummer van The Rembrandts. Op de vraag wat voor gevoel het nummer bij haar oproept, zei de blondine: “Niemand was echt fan van dat nummer. Ik wil niets vervelends zeggen, maar we vonden het een beetje, ik weet niet. Dansen in een fontein, dat voelt een beetje raar. Maar goed, we hebben het gedaan.”

Nostalgie
Los daarvan denkt Jennifer gelukkig met veel positieve gevoelens terug op de tijd waarin ze acteerde in de serie. De actrice, die binnenkort te zien is in de kerstfilm Office Christmas Party, deed in het interview zelfs uit de doeken dat ze altijd blijft hangen als ze toevallig langs een aflevering van Friends zapt op televisie. “Ik kan het niet helpen. Je wordt gewoon in de nostalgie gezogen.”

En dat snappen wij maar al te goed, want wij kijken ook nog geregeld álle seizoen terug. Oh, the memories..!

Bron: RTL, Youtube

Lees ook: