Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WOW: Adele en Miranda Kerr praten openhartig over hun depressies

WOW: Adele en Miranda Kerr praten openhartig over hun depressies

WOW: Adele en Miranda Kerr praten openhartig over hun depressies

Het hebben van een depressie is nog steeds een taboe en erover praten wordt dan ook niet veel gedaan. Topmodel Miranda Kerr en zangeres Adele komen nu naar buiten met hun eigen ervaringen om anderen een hart onder de riem te steken. Moedig!

Adele vertelde enkele dagen geleden over haar postnatale depressie in een interview met Vanity Fair. De zangeres beviel vier jaar geleden van haar zoontje Angelo en kreeg onmiddellijk erna te kampen met negatieve emoties. Ze had het gevoel dat haar zoontje de slechtste beslissing uit haar leven was en dat ze hierdoor een slechte moeder was. Uiteindelijk besliste de zangeres dat ze één namiddag per week een leuke activiteit zonder hem zou doen. En hoewel het inmiddels een stuk beter gaat met Adele, is ze door de ervaring té bang om een tweede kindje te krijgen.

De zangeres vertelde ook dat ze in haar leven al meerdere depressies gehad heeft. Ze glijdt er naar eigen zeggen makkelijk in en uit. Zo zou ze op 10-jarige leeftijd voor de eerste keer naar een therapeut zijn geweest om de dood van haar grootvader beter te kunnen verwerken.

Atlanta, GA / Philips Arena / Oct 28

Een foto die door adele is geplaatst op

Ook Miranda Kerr vertelde in een interview met de Canadese Elle dat ze enkele jaren geleden een depressie had. Het model onthulde dat ze normaal heel positief in het leven staat, maar dat haar scheiding in 2013 haar helemaal van slag had gebracht. “Toen Orlando en ik uit elkaar gingen kreeg ik een ernstige depressie. Ik begreep niet echt waarom ik zo somber was, ik ben van nature een vrolijk persoon,” vertelde Miranda. Kerr was zes jaar samen met acteur Orlando Bloom en samen hebben ze een 5-jarig zoontje Flynn. Het koppel besloot na de scheiding het jongetje samen op te voeden. “Dat werkt prima. Als hij bij zijn vader is, plan ik een fotoshoot in,” aldus Miranda. Kerr heeft momenteel een relatie met Evan Spiegel, de baas van Snapchat, en het koppel zou binnenkort trouwen.

✨💞✨Thanks for the 📸 @gregkadelstudios

Een foto die is geplaatst door Miranda (@mirandakerr) op

Lees ook: