Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Willeke Alberti zingt titelsong voor derde seizoen ‘Adam-E.V.A!’

Willeke Alberti zingt titelsong voor derde seizoen ‘Adam-E.V.A!’

Willeke Alberti zingt titelsong voor derde seizoen ‘Adam-E.V.A!’

Zangeres Willeke Albert (71) heeft zojuist bekend gemaakt dat zij te horen zal zijn op de titelsong van het derde seizoen van serie Adam-E.V.A. Het gaat op de titelsong van de eerste aflevering, en is een nieuwe versie van het nummer ‘Ik kan blijven kijken’. 

Bekende artiesten
Het nummer werd in de eerste twee seizoenen ook al gebruikt als titelsong bij de afleveringen, en werd telkens door een andere bekende artiest gezongen. Onder andere Huub van der Lubbe, Paul de Leeuw en Wouter Hamel maakten eerder hun eigen versie van het lied.

Laatste seizoen
De NPO-serie Adam-E.V.A. is een ware hit en fans konden dan ook niet wachten tot het derde seizoen uitgezonden zou gaan worden. Het verhaal gaat over verbindingen die mensen in het moderne leven met elkaar aangaan. Via Instagram hebben de hoofdrolspelers Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven af en toe al kleine teasers online gezet. En nu is het moment dat het derde – en naar verluidt eveneens laatste – seizoen van de serie te zien is.

De versie van Willeke Alberti zal vanaf zaterdag eveneens te beluisteren zijn via Spotify en iTunes. De hitserie Adam-E.V.A. is vanaf zondag terug op de buis, en wordt uitgezonden op NPO3. We can’t wait!

https://www.instagram.com/p/8DFq0rDpqy/?taken-by=teunluijkx

Bron: RTL

Lees ook: