Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Willeke Alberti woedend over coronabesmetting: ‘Hoe dom kun je zijn?’

Willeke Alberti woedend over coronabesmetting: ‘Hoe dom kun je zijn?’

Willeke Alberti woedend over coronabesmetting: ‘Hoe dom kun je zijn?’

Laat je je netjes vaccineren, word je alsnog besmet door iemand die zich níet heeft laten vaccineren tegen het coronavirus. Het gebeurde bij Willeke Alberti (76). Ondanks volledige vaccinatie liep ze een coronabesmetting op en daar is ze woedend over. ‘Hoe dom kun je zijn?!’ 

Coronabesmetting Willeke Alberti ondanks vaccinatie

Willeke Alberti is zelf volledig gevaccineerd tegen het virus, maar heeft tóch een coronabesmetting opgelopen. De zangeres vertelde vandaag in De Telegraaf dat ze inmiddels helemaal genezen is, maar behoorlijk ontstemd is over haar besmetting.

‘Je moet niet ongevaccineerd in mijn buurt komen’

“Iemand in mijn omgeving – ik zeg niet wie, want dat vind ik niet netjes – heeft mij toch weten te besmetten. Diegene was niet gevaccineerd. Hoe dom kun je zijn?”, aldus de 76-jarige. “Als je met mij omgaat of werkt, weet je dat ik veelvuldig optreed in verzorgingshuizen. Dan moet je toch wijs zijn en niet ongevaccineerd in mijn buurt komen? Je laat je toch ook inenten tegen bijvoorbeeld de mazelen, pokken of polio?”

Lees ook: 
Linda de Mol over coronabesmetting: ‘Ik kon echt niet op mijn benen staan

Geen prik, geen vriend

Alberti is inmiddels strenger geworden in de keuze met wie ze optrekt. “Het klinkt heel vervelend, maar met mensen die weigeren een prik te halen kan ik niet omgaan of werken. We moeten, zeker de kwetsbaren en ouderen, nu eenmaal voorzichtig zijn. Ik dacht dat ik met twee prikken wel veilig was, maar dat bleek dus toch niet helemaal zo te zijn. Daarom zeg ik nogmaals: mensen haal die vaccinaties!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress