Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wil jij dolgraag in een kerstfilm spelen? Videoland is op zoek naar figuranten

Wil jij dolgraag in een kerstfilm spelen? Videoland is op zoek naar figuranten

Wil jij dolgraag in een kerstfilm spelen? Videoland is op zoek naar figuranten

Heb jij altijd al een carrière in de showbizz geambieerd? En ben je groot fan van kerstfilms? Dan hebben wij leuk nieuws! Voor een nieuwe kerstfilm van Videoland is castingbureau Blue Circle op zoek naar figuranten.

En het wordt niet zomaar een kerstfilm. De film wordt namelijk geregisseerd door de bekende regisseur Will Koopman, die je kan kennen van April, May en June en Gooische Vrouwen.

Figuranten voor kerstfilm

Het is buiten nog 25+ graden, maar de kerstfilms zijn al in de maak. Je moet dus niet raar opkijken als je opeens ergens een kerstman ziet lopen terwijl iedereen nog rondloopt in een korte broek.

Videoland is momenteel druk bezig met een kerstfilm. Castingbureau Blue Circle is op zoek (edel)figuranten die kunnen figureren als patiënten, bezoekers, verplegers en artsen. Ze zoeken mensen voor meerdere dagen en er is een vergoeding beschikbaar. De opnames vinden plaats in Rotterdam.

Lees ook
Influencer Sylvia Geersen op zoek naar de liefde in de Bachelorette

Geef je op

Ben jij helemaal klaar om een acteercarrière te starten? Geef je dan nu op via de website van Blue Circle. Wees er snel bij, want de opnames beginnen volgende week al!

Mocht je nou helemaal geen fan zijn van kerstfilms, niet getreurd. Blue Circle is namelijk ook op zoek naar figuranten voor andere films. Momenteel zoeken ze eveneens naar mensen die in een nieuwe thriller willen figureren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images