Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wie is Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes?

Wie is Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes?

Wie is Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes?

Vorige week werd bekend dat André Hazes een nieuwe liefde heeft, namelijk jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. De twee zijn heel verliefd op elkaar en hebben zelfs al samen genoten van een vakantie in het buitenland. Maar wie is deze nieuwe liefde van André? Wij vertellen je meer!

Anne Rose Zonneveld

André Hazes heeft niet stil gezeten. Na Monique Westenberg, Bridget Maasland en Sarah van Soelen heeft André weer een nieuwe liefde gevonden: Anne Rose Zonneveld. Eerst was iedereen nog in de veronderstelling dat zijn relatie met Sarah van Soelen nog niet voorbij was, maar vorige week werd officieel bevestigd aan Story dat André met Anne Rose aan het daten is.

Anne Rose is een jeugdvriendin van André, ze kennen elkaar van de middelbare school in Vinkeveen. Anne Rose is momenteel werkzaam als salesmanager bij restaurant Mama Kelly. Daarnaast doet ze ook administratieve klusjes voor moeder Rachel Hazes, met wie ze een goede band heeft. Anne Rose laat niet veel los over zichzelf op sociale media, haar Instagram account is zelfs privé. Ze heeft ook, sinds de relatie met André bekend is gemaakt een deel van haar volgers verwijderd. Een leven in de spotlights is blijkbaar niet iets wat de mysterieuze Anne Rose ambieert.

Lees ook
Rachel Hazes verdrietig over verdwenen beeld van André Hazes: ‘Ik hoop dat dit een grap is geweest’

Nieuwe liefde

De liefde tussen de twee is nog pril. Wel zijn de twee tijdens oud en nieuw naar Spanje vertrokken om samen het nieuwe jaar in te luiden. Bijzonder detail: Sarah van Soelen, de ex van André, was goed bevriend met Anne Rose. Ze staan zelfs met elkaar op de foto op de Instagram van Sarah (zie hieronder). De vraag is of hun vriendschap stand heeft gehouden, nu André er met Anne Rose vandoor is gegaan.

Benieuwd hoe Anne Rose Zonneveld eruitziet? Swipe dan naar de laatste foto van de fotoreeks van Rachel Hazes. Daar zie je Rachel op de foto staan met haar kersverse schoondochter Anne Rose. Je kunt de brunette ook spotten op een Instagramfoto van Sarah van Soelen, Anne Rose is het tweede meisje van rechts.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress