Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cute couple alert! Dít is de vriendin van ‘WIDM’-finalist Rocky

Cute couple alert! Dít is de vriendin van ‘WIDM’-finalist Rocky

Cute couple alert! Dít is de vriendin van ‘WIDM’-finalist Rocky

Roxanne Hehakaija (36) – die we ook wel kennen als Rocky – staat samen met journalist Charlotte Nijs en actrice Renée Fokker in de finale van Wie is de mol?  De voetbalster heeft niet alleen veel geluk in het programma, maar ook in de liefde. Ze is ‘on cloud 9’ met haar vriendin Bettina. 

Vriendin Rocky

Rocky woont samen met Bettina in Amsterdam. Ze hebben twee asielkatten: Aiko en Pepe. Op Instagram deelt Rocky vaak lieve foto’s samen met haar Bettina. We smelten helemaal weg bij captions als ‘My biggest supporter, my love and my dance partner‘ en ‘Love on top‘.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook:
Twijfels bij ‘Wie is de mol?-kijkers door uitspraak Rik: is de Mol eigenlijk wel zo goed bezig?

Music lovers

In 2019 leerden Rocky en Bettina elkaar kennen in poppodium Paradiso. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaars zijde weg te slaan. De twee hebben zelfs een feestje gegeven toen ze officieel ‘moeders’ werden van hun asielkatten, met cupcakes, cocktails en al.

De tekst gaat verder onder de foto.

Geheimen delen

De ‘WIDM’-deelnemers mogen één persoon in hun omgeving uitkiezen als vertrouwenspersoon, met wie ze mogen praten over hun deelname aan het programma. Het zal ons niet verbazen als Rocky heeft gekozen voor Bettina. Hoe het precies zal eindigen voor Rocky in Wie is de mol? komen we bijna te weten. Aanstaande zaterdag is het finalespel te zien en volgende week is dan eindelijk de grote ontknoping. De fans van het programma vertrouwen vol op Rocky; ze staat op de laatste plek van mol-verdachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS