Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Scheiding Wesley en Yolanthe bevindt zich in de eindfase’

‘Scheiding Wesley en Yolanthe bevindt zich in de eindfase’

‘Scheiding Wesley en Yolanthe bevindt zich in de eindfase’

Begin maart ontplofte er een bom in showbizzland: de liefde tussen Wesley en Yolanthe bleek voorbij. Hoewel er daarna wel wat snippers informatie bekend werden, heerst er nu al een tijdje een algehele radiostilte. Betekent het dat de twee onder de radar vechten voor hun huwelijk of dat het juist al helemaal over is?

Volgens bekenden van het stel bevindt de afwikkeling van de scheiding zich reeds in de eindfase, weet Story. Ook schrijft het weekblad dat Wesley, die stilletjes nog gehoopt had op een doorstart met Yolanthe, troost zoekt bij vrienden in Amsterdam. Dit terwijl zijn grote liefde met hun zoontje Xess Xava naar Ibiza vloog.

Villa en restaurant

Op de foto’s die het tijdschrift exclusief in handen kreeg, is te zien hoe ongelukkig Yolanthe kijkt, terwijl ze de driejarige Xess Xava voortduwt in zijn buggy. De reden van haar vertrek naar Ibiza? Die zou dit keer niets te maken hebben met een welverdiende vakantie, maar vooral om orde op zaken te stellen. De villa, die Yolanthe erfde van haar vader, alsmede clubrestaurant XaXa – dat Wesley en zijn vrouw samen begonnen – zullen onderdeel zijn van de boedelverdeling die een echtscheiding nu eenmaal vergt, zeker als er sprake is van een aanzienlijk, al dan niet gemeenschappelijk, vermogen.

Gelukkig huwelijk

De twee stapten in 2010 in het huwelijksbootje in Italië, nabij Florence. en waren ruim tien jaar samen. Samen kregen ze in 2015 één kind, zoontje Xess Xava (3). Wesley en Yolanthe lieten afgelopen najaar nog weten druk bezig te zijn met de adoptie van een kindje.

Lees ook
Journalist Suus Ruis over ‘Wes en Yo en het verknalde huwelijk’

Geruchten

Vorig jaar doken de eerste geruchten op over hun wankelende huwelijk. Yolanthe drukte die de kop in en zei in Grazia nog niets liever te willen dan samen oud worden met Wesley. Toch hadden velen hun twijfels omdat Yolanthe met Xess Xava de hele wereld overvloog en nog nauwelijks met Wesley werd gezien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP