Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wesley openhartig over gebroken gezin (en de hoop op een nieuwe kans van Yolanthe)

Wesley openhartig over gebroken gezin (en de hoop op een nieuwe kans van Yolanthe)

Wesley openhartig over gebroken gezin (en de hoop op een nieuwe kans van Yolanthe)

Vorig jaar juli ging er een schok door showbizzland: Wesley Sneijder en Yolanathe Cabau maakten bekend na tien jaar uit elkaar te gaan. Yolanthe wil er sindsdien weinig over kwijt, maar de voetballer bleek al meermaals loslippiger. In een videogesprek met Shownieuws woensdagavond was dat opnieuw het geval en liet hij doorschemeren een romantische toekomst met ex-vrouw nog niet volledig te hebben uitgesloten.

Wesley en Yolanthe weer samen?

Wesley vertelde Yolanthe nog regelmatig te spreken. De oud-voetballer sluit dan ook niet uit dat de twee ooit weer bij elkaar komen. “De ene dag verloopt beter dan de andere”, aldus Sneijder in het videogesprek. “We hebben contact, dus wat dat betreft gaat het goed.” Hij weet niet of Cabau en hij ooit weer bij elkaar komen. “Niemand kan in de toekomst kijken, we zien wel wat er gaat gebeuren.”

Lange afstandsverdriet

De voetballer woont op dit moment in Nederland, waar hij samen met zijn broertje Rodney bezig is met het oprichten van een bedrijf in online marketing. Yolanthe is verhuisd naar het Amerikaanse Los Angeles, samen met hun vierjarige zoontje Xess Xava, een pittige situatie voor Wesley. Die afstand vindt hij behoorlijk “vervelend”, met name omdat de corona-lockdown in de Verenigde Staten behoorlijk strenger is dan de maatregelen waar we in Nederland mee te maken hebben. “De ene dag probeer je positief te zijn. Dan hoop je dat het allemaal snel voorbij is, maar dat weten we niet. Het is een kwestie van positief blijven en veel facetimen.”

Gewend aan gemis

Volgens Wesley begrijpt de vierjarige Xess Xava wel dat zijn ouders niet meer samen zijn en waarom zijn vader nu niet bij hem is. “Hij weet nu dat als het niet zo was geweest, deze situatie, dat ik dan daar was geweest, of zij misschien hier. Dan ben je toch dichter bij elkaar.” Dankzij Wesley’s sportcarrière is het jongetje wel al gewend aan het langer missen van één van zijn ouders. Gelukkig begrijpt hij het, maar ik moet ook zeggen dat ik als voetballer al veel reisde. Dat maakt het iets makkelijker. Maar het blijft vervelend.”

‘Te veel verdriet’

Eerder deze maand vertelde Yolanthe in gesprek met Grazia dat de breuk niet plotseling kwam en er veel is gebeurd. “Op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en was er niet meer genoeg om voor te strijden.”

Lees ook
Yolanthe geeft eerste interview over scheiding: ‘Op een gegeven moment was er te veel verdriet’

Wesley ‘verknalde’ huwelijk

De 35-jarige Yolanthe en even oude Wesley choqueerden de showbizzwereld in juli vorig jaar met het nieuws dat ze uit elkaar gaan. De twee, die in 2010 in Italië in het huwelijksbootje stapten, waren al langer niet samen. “Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust”, verklaarde Wesley kort daarna.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are all connected in love. ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It will always be you ❤️ #CelebratingMyBirthdayTogether ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP