Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wesley hoopt nog steeds op gezinshereniging met Yolanthe: ‘Ik wil dat’

Wesley hoopt nog steeds op gezinshereniging met Yolanthe: ‘Ik wil dat’

Wesley hoopt nog steeds op gezinshereniging met Yolanthe: ‘Ik wil dat’

Inmiddels is het alweer ruim een jaar geleden dat Wesley Sneijder (36) en zijn vrouw Yolanthe Cabau (35) aankondigden uit elkaar te gaan. Hoewel de twee al die tijd al hun eigen weg gaan, is het nooit tot een officiële scheiding gekomen. En als het aan de voormalig voetballer ligt, gaat dat ook niet gebeuren. In zijn biografie ‘Sneijder’ geeft hij toe dat hij nog altijd hoopt dat het goed komt.

Wesley hoopt op hereniging

Wesley weet heel goed wat hij wil als het aankomt op zijn gezin. “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst. Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin. Ik wil dat”, aldus aldus Sneijder, in het door Kees Jansma geschreven boek dat donderdag uitkomt. “Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.”

Verknald

Het stel trouwde in 2010 en kreeg samen zoon Xess Xava. Hoewel er bij de bekendmaking van hun breuk geen uitspraken werden gedaan over de reden, schreef Sneijder later op sociale media dat hij het verknald had. In het boek vertelt hij dat het tijdens feesten uit de hand is gelopen en hij op die momenten verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen. “Omdat Yolanthe me vertrouwde bleef het bij vragen over die verhalen en geloofde ze me op mijn woord. Maar de avonden werden erger en de verhalen dus ook. Ik zag de pijn en het ongeloof in haar ogen, ik kon haar nog amper aankijken. En zo waren de rapen gaar. ‘Praat met me’, zei ze. ‘Wat mis je, Wes, waar schort het aan? Wees eerlijk.'”

Geen haast

Uiteindelijk gingen de twee in gesprek en werd besloten uit elkaar te gaan. Geruchten dat de twee nog niet zijn gescheiden omdat het Sneijder veel geld zou kosten, vindt hij verschrikkelijk. “Geld heeft er helemaal niets mee te maken. We hebben allebei onze zaakjes op orde. Yo heeft vaak de klappen van mijn zweep moeten opvangen en geleefd naar hoe ik dacht dat het het beste was. Zij en ik weten zelf heel goed hoe het zit en ik wil daarom ook niet verder in details treden, want het is al pijnlijk genoeg zo. Er is nog geen scheiding, er is ook geen haast, druk of een datum waarop het allemaal moet gebeuren. We leven met de dag.”

Lees ook
Wesley Sneijder in nieuwe biografie: ‘Als Yolanthe er niet was, waren er feesten, vrouwen en drank’

‘Niet genoeg om voor te strijden’

Afgelopen maand deed Yolanthe voor het eerst een boekje open over de breuk in een interview met Grazia. “Het is bij ons echt niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen meteen de handdoek in de ring hebben gegooid. […] Je wilt het een eerlijke kans geven, en daarna wéér en wéér, en daarnaast ook elkaar beschermen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet, viel het vertrouwen weg en toen was er niet meer genoeg over om voor te strijden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is BLAUW ??

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress