Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wesley Sneijder over relatie met Yolanthe: ‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt’

Wesley Sneijder over relatie met Yolanthe: ‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt’

Wesley Sneijder over relatie met Yolanthe: ‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt’

Hoewel Wesley en Yolanthe al sinds 2019 uit elkaar zijn, blijft Sneijder hopen op een verzoening. In Villa Oranje vertelt de oud-voetballer openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt in zijn huwelijk. En dat hij daar nu heel veel spijt van heeft. 

Wesley en Yolanthe

“Maar daar koop je weinig voor.” Het blijft aan hem vreten, zo geeft hij toe. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Hartzeer

Yolanthe blijft ook altijd vol liefde over haar ex praten in interviews, merkt Frank Evenblij op. “Dat is ook wat haar siert: zo is Yolanthe”, beaamt Wesley. “Soms zeggen mensen in onze directe omgeving: ‘Waarom nu dit interview op dat moment?’ Dan zeg ik altijd dat ik blij mag zijn dat ze deze woorden uitspreekt. Ze kan veel kwader zijn, maar dat doet ze niet. Ze zal mij nooit beschamen en andersom ook niet.”

Knokken

Toch geeft Sneijder niet zomaar op: hij heeft er nog altijd vertrouwen in dat het goedkomt tussen zijn ex-vrouw en hem. Al weet hij wel: “Ik zal er hard voor moeten knokken.” Hij is Yolanthe dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan heeft. “Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.”

Maatjes

Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley en Yolanthe na net minder dan 10 jaar uit elkaar in 2019. Die scheiding heeft er flink ingehakt, vooral bij Yolanthe. Maar ook zij hoopt “voor altijd maatjes te kunnen blijven”.

Pittige periode na scheiding

“Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt”, vertelde Yolanthe in Veronica Superguide over de periode vlak na haar scheiding. Toch snapte ze de aandacht wel. “Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten”, zegt Yolanthe.

Hartenpijn

“Mensen willen het ook weten als er dieptepunten zijn. Dat begrijp ik. Maar als je de persoon in kwestie bent, je niet goed voelt, met hartenpijn je huis uit komt en dan steeds gefotografeerd wordt… dat is heel lastig”, laat de actrice weten.

Lees ook
Stralende Yolanthe deelt té lieve foto’s met zoontje: ‘Wat lijkt hij veel op jou’

Verhuizen naar LA

Om die reden besloot Yolanthe ook samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. “Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt.” Een goede keue voor de presentatrice die daar volledig zichzelf kon zijn. “Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid”, aldus Yolanthe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress