Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wendy van Dijk en Leonie ter Braak komen met datingshow voor mensen met autisme

Wendy van Dijk en Leonie ter Braak komen met datingshow voor mensen met autisme

Wendy van Dijk en Leonie ter Braak komen met datingshow voor mensen met autisme

Vanaf dit najaar komen Wendy van Dijk (50) en Leonie ter Braak (40) met een nieuwe datingshow: Cupido Ofzo. De presentatrices slaan de handen in een om de kandidaten te helpen de liefde te vinden.

Datingshow Wendy van Dijk en Leonie ter Braak

In de datingshow Cupido Ofzo gaan mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening op zoek naar de liefde. Wendy en Leonie staan de kandidaten bij en richten zich volledig op het laten slagen van de eerste date. Daarna is het aan de kandidaten zelf.

Liefde en vriendschap

“Door de coronacrisis hebben mensen met een beperking het veel zwaarder en dan wordt eenzaamheid een nog groter probleem,” zegt Leonie. “Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap.” Wendy voegt daaraan toe dat de bijzondere verhalen die de kandidaten vertellen over hun zoektocht naar liefde, relaties en vriendschap het verdienen om gezien en gehoord te worden.

Cupido Ofzo

Cupido Ofzo is gebaseerd op het gelijknamige Belgische programma. Er doen zeven kandidaten mee en het programma bestaat uit zes afleveringen. De eerste aflevering is op maandag 25 oktober te zien op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress