Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weinig romantiek voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda: ‘De tijd voor elkaar komt wel weer’

Weinig romantiek voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda: ‘De tijd voor elkaar komt wel weer’

Weinig romantiek voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda: ‘De tijd voor elkaar komt wel weer’

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn alweer tien jaar met elkaar getrouwd en gelukkig met hun drie kinderen. Het ouderschap en hun drukke carrières zorgen er wel voor dat ze niet altijd tijd hebben voor elkaar. 

Romantiek is ver te zoeken

Acteur Jim Bakkum (33) vertelt openhartig aan Superguide dat er maar weinig tijd is voor romantiek in hun relatie. Zeker de laatste jaren was het extra druk voor zowel Jim als Bettina. “We zijn druk met werk, de kinderen. Onze jongste had ook nog extreme verlatingsangst, waardoor je niet even lekker met z’n tweetjes weggaat”, vertelt de acteur over zijn jongste dochter Molly. Er is nog steeds veel liefde tussen de twee, maar met een druk gezin is het lastig om eens gezellig iets samen met elkaar te doen. Zeker nu zijn vrouw Bettina druk is met de opnames voor de film F*ck de Liefde 2, waarvoor ze ook in het buitenland zat. Al gelooft Jim wel dat uiteindelijk er wel weer tijd voor elkaar zal zijn en dat hij en zijn vrouw zeker niet de enige zijn met dit probleem. “Ik denk dat die problematiek herkenbaar is voor veel stellen die al lang samen zijn en een gezin hebben”, zegt Jim.

Lees ook
Bettina deelt eerlijke kolf-foto: ‘Ik had XL tepels’

Drukke periode voor Jim Bakkum

De acteur is momenteel te zien in de nieuwe romcom Liefde zonder Grenzen, die gisteren in première is gegaan. De drukte van zijn werk en het vaderschap worden hem soms ook even teveel. “Dan krijg ik van het kleinste dingetje kortsluiting.” Voor Jim is het daarom belangrijk om prioriteiten te stellen en soms lastige keuzes te maken. Zo heeft hij de sportschool voor twee weken afgezegd, omdat hij er geen ruimte voor had in zijn agenda. Normaal zijn deze trainingen heilig, dus het was een pittige keuze om de trainingen even voorbij te laten gaan. Maar alles om je mentale gezondheid goed te houden, aldus Jim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress