Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer koek en ei? André Hazes zoekt toenadering bij ex Monique Westenberg

Weer koek en ei? André Hazes zoekt toenadering bij ex Monique Westenberg

Weer koek en ei? André Hazes zoekt toenadering bij ex Monique Westenberg

Dat André Hazes (27) en influencer Sarah van Soelen (25) het érg goed met elkaar kunnen vinden, is inmiddels geen geheim meer. Hij laat alleen zijn ex Monique wéér alleen achter. De twee zijn sinds een aantal weken definitief uit elkaar en hadden sindsdien geen contact meer. Het lijkt er nu op dat de zanger toenadering zoekt tot de moeder van zijn zoontje. Op Instagram reageert hij vol trots onder een foto van Westenberg.

Trots op zoon

Op Instagram laat Westenberg zien een bezoekje gebracht te hebben aan de Roofvogelboerderij. Zij en kleine Dré zijn allebei zo stoer om een roofvogel op hun arm te laten landen. Vol van trots reageert vader André onder de Instagrampost: “Wat een baas hebben wij op de wereld gezet”.

Tekst gaat verder onder de foto.

Toenadering

Het lijkt erop dat André toenadering zoekt bij Monique, want ook een paar dagen geleden likete hij een van haar foto’s. Ook spendeerde hij na een aantal weken weer tijd met kleine Dré. Op Instagram was te zien dat vader en zoon samen de grootste lol hadden met het kleien van piemels.

Sarah van Soelen

Een paar weken maakte de zanger zelf bekend Monique te hebben verlaten. Ook onthulde hij een sappig detail over een mogelijk nieuwe liefde: Sarah van Soelen. Of de twee officieel een relatie hebben is niet bekend, maar dat ze het goed met elkaar kunnen vinden staat als een paal boven water. De familie van Sarah sloot André in de armen toen hij door een moeilijke periode ging. Hij woont nu zelfs (tijdelijk) bij het gezin in huis.

Lees ook:
Pannenkoek-alert: André Hazes en ‘gewone vriendin’ Sarah van Soelen genieten van familie-etentje

Rachel Hazes

Moeder Rachel is wel te spreken over de mogelijke nieuwe vlam van haar zoon. “Ik heb onlangs haar en haar familie ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, vertelt ze aan Shownieuws. “En ze heeft hele lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen.”

Potentiële schoondochter

De weduwe ziet in Sarah zelfs al een potentiële schoondochter: “Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar dat is niet aan mij om te bepalen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Story | Beeld: ANP