Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon door heel Nederland te zien met geheel Nederlandstalige theatervoorstelling

Waylon door heel Nederland te zien met geheel Nederlandstalige theatervoorstelling

Waylon door heel Nederland te zien met geheel Nederlandstalige theatervoorstelling

Vanaf 15 september is het zover. Waylon (42) is met een geheel Nederlandstalige theatervoorstelling te zien tijdens een tour langs 57 theaters. Woensdagavond heeft hij dit bekendgemaakt. Zijn show heeft de titel ‘Gewoon Willem’.

Start van de tour

Theater De Lievekamp in Oss is waar de tour gaat beginnen. Daarna is hij te zien in onder andere Groningen, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam en op 22 april 2023 sluit hij zijn tour af met een voorstelling in Het Nationale Theater in Den Haag. Hij lanceert een nieuwe, Nederlandstalige plaat die samenhangt met zijn show.

Lees ook
Hilarisch fragment: dochter Bibi Breijman absoluut niet blij met nieuwe muursticker in haar kamer

Inhoud theatervoorstelling

Tijdens Waylons theatervoorstelling vertelt hij ook over zijn leven. Hoe hij op achtjarige leeftijd met muziek maken begon door een country-avond, waarbij hij een klein stukje mee mocht drummen. Ook deelt hij anekdotes met het publiek. Zijn voorstelling duurt negentig minuten waarin hij eigen liedjes zingt en ook dieper ingaat op de Nederlandstalige popgeschiedenis. Hierdoor kan je ook nummers van onder anderen Robert Long en André Hazes verwachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress