Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon deelt zeldzame foto met 17-jarige zoon: ‘Dezelfde mooie kijkers!’

Waylon deelt zeldzame foto met 17-jarige zoon: ‘Dezelfde mooie kijkers!’

Waylon deelt zeldzame foto met 17-jarige zoon: ‘Dezelfde mooie kijkers!’

Om het jaar zo goed mogelijk in te luiden heeft Waylon (39) compleet verrast. Met een tripje naar Parijs, waar het stel met een privéjet naartoe vliegt. Van dit memorabele moment deelt zowel de zanger als zijn geliefde Bibi Breijman (28) de nodige kiekjes, waarop ook de zeventienjarige zoon van de ‘The Voice of Holland’-coach te zien is: Dylan.

Op Instagram deelt Waylon een drietal foto’s van de trip die vanochtend van start is gegaan. “Weekend Parijs met de liefsten”, schrijft hij erbij. Op de beelden zijn de zanger en zijn vriendin te zien, maar ook de kids mochten mee.

Zelfde ogen

Waar we Teddy regelmatig voorbij zien komen op social media, vangen we minder vaak een glimp op van Dylan. Maar nu poseert de trotse vader met beide kinderen en dat valt natuurlijk ook de volgers van Waylon op. “Dylan heeft dezelfde mooie kijkers als jij, zie je goed op deze foto”, reageert een fan. Een ander vult aan: “Het geluk spat ervan af. Geniet ervan met z’n allen.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Weekend Parijs met de liefste… We beginnen het jaar in stijl! #family @bibibreijman @dylanjonguh ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

17-jarige zoon Waylon

Waylon werd in 2002 voor het eerst vader van een zoon die luistert naar de naam Dylan. De twee hebben lang geen contact gehad door de drugsverslaving waar de zanger jarenlang mee kampte. Eerder vertelde hij al in een interview dat hij daar veel spijt van heeft: “Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven”, zei hij destijds. “Dat vind ik zo mooi van hem.”

Niet goed gedaan

In het afgelopen seizoen van Chantals Pyjama Party kwam de puberzoon van Waylon ook ter sprake toen Chantal Janzen (40) een nachtje bij de zanger en Bibi bleef slapen. “Hij is er bijna ieder weekend en is knettergek met zijn kleine zusje”, zei de zanger destijds. Hij vertelde op zijn 22ste vader te zijn geworden van Dylan. “Ik weet zelf dondersgoed dat ik dat niet goed gedaan heb.” Ze zagen elkaar dan ook weinig. “Ik ging helemaal los, als we het hebben over die wilde haren. Aan de drugs, het uitgaansleven… ik had nog zoveel dromen en wensen in dit leven. Die moest ik gaan opzoeken en waarmaken.”

Lees ook
Hint Bibi Breijman hier op gezinsuitbreiding met Waylon?

Teddy

Naast zoon Dylan heeft Waylon een dochtertje met Bibi Breijman (28). De kleine spruit, die op 24 november 2018 geboren werd, heeft de prachtige naam Teddy gekregen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram