Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit wil je zien: Waylon voorbereid op bierdouche op het podium

Dit wil je zien: Waylon voorbereid op bierdouche op het podium

Dit wil je zien: Waylon voorbereid op bierdouche op het podium

Zanger Waylon (42) is geen publieksfavoriet meer sinds bekend is dat hij vreemdgegaan is tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman (30). Afgelopen week kon hij rekenen op een bierdouche tijdens het ‘Muziekfeest op het Plein’, zijn eerste optreden na de bekendmaking van zijn overspel. Daar leek hij zich dit weekend op voorbereid te hebben.

Gewapend tegen bierdouche

Waylon trad zaterdag op op het Stadsfestival in Hoogeveen. Daar verscheen hij op het podium met een gekleurde poncho aan, gewapend tegen een eventuele bierdouche. Een foto van het grappig uitziende tafereel werd gedeeld in de Instagramstories van Juicechannel.

Meters bier

De vrouw waarmee Waylon begin dit jaar is vreemdgegaan plaatste ook iets opvallends in haar Instagramstories. Jadey Lois zette het liedje ’t Dondert En ’t Bliksemt van Guus Meeuwis in haar verhaal. “Het dondert en het bliksemt en het regent meters bier.” Ze heeft het verhaal later weer verwijderd.

Lees ook
Zetten Bibi en Waylon een punt achter hun relatie?

Vreemdgaan tijdens zwangerschap

Juicechannel bracht onlangs het nieuws naar buiten dat Waylon vreemd zou zijn gegaan tijdens Bibi’s zwangerschap. Na een dag gaf Waylon toe dat dat inderdaad gebeurd is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant, Girlscene, Instagram | Beeld: BrunoPress