Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon deelt vertederend vader-dochtermoment en brengt liefdevolle ode aan Bibi en Teddy

Waylon deelt vertederend vader-dochtermoment en brengt liefdevolle ode aan Bibi en Teddy

Waylon deelt vertederend vader-dochtermoment en brengt liefdevolle ode aan Bibi en Teddy

Sinds het moment dat Waylon (40) vader is geworden van de kleine Teddy, is de zanger zijn wilde haren volledig verloren. Hij kan zijn geluk niet op met zijn gezin en deelt dan ook een liefdevol bericht, waardoor zijn volgers massaal smelten.

Waylon’s ode aan Bibi en Teddy

Op Instagram heeft Waylon een video gedeeld van een intiem moment met zijn dochter. Te zien is hoe Teddy op zijn borst ligt, terwijl de zanger haar over haar rug aait. “Nooit geweten dat liefde een trauma kon veroorzaken”, begint de geëmotioneerde papa. “Houden van heb ik gelukkig vaak gedaan in het leven en ik ben het nog steeds niet verleerd. Maar de liefde voor dit hummeltje is zo overweldigend en tegelijk zo beangstigend dat het alles losmaakt wat vast zat in mijn hoofd en hart… Zoveel liefde kan een mens bijna niet aan.”

Slapeloze nachten

Waylon geeft toe soms bang te zijn om haar te verliezen. “Slapeloze nachten, omdat ik bang ben dat ze je van me afnemen”, schrijft hij. Ook zet hij Bibi in het zonnetje. “Sinds jij en mama in m’n leven zijn, is m’n hart zo van slag. Want het klopt alleen nog maar voor jullie… Voor altijd mijn mooiste cadeautjes!”

Mooie woorden

Fans van de zanger kunnen het maar net droog houden bij het lezen van het bericht. “Mooie woorden, inderdaad zo herkenbaar”, aldus een volger van Waylon. Een ander vult aan: “Prachtig als je dat hebt gevonden in je leven.”

De tekst gaat verder onder de video.

Relatie Bibi en Waylon

Bibi en Waylon leerden elkaar kennen tijdens de opnames van It takes two, waarna de vonk al gauw oversloeg. Op 24 november 2018 werd hun liefde bekroond met een dochter, genaamd Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Lees ook
Bibi Breijman deelt mierzoete gezinsfoto: ‘Op wie lijkt Teddy het meest?’

Tweede kindje?

Hoewel Breijman dolgelukkig is met haar dochter, is haar grote droom toch wel echt een groot gezin. Toch wacht de brunette daar bewust nog even mee. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze doet alleen zo stoer omdat haar vader een rockstar is… #teddywithanattitude #familyroadtrip #Paris #Marseille #SaintTropez #Monaco #Florence #Lugano

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zweet reet date #iswarm #maarrijmtwellekker #familytime #babycharlie #lunchroom #thebest #thehague #broodjerendang #lekkahgeak ?

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Beeld: Brunopress, Instagram