Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon aangeslagen bij Beau over The Voice: ‘Niet in staat geweest om hen een veilige plek te geven’

Waylon aangeslagen bij Beau over The Voice: ‘Niet in staat geweest om hen een veilige plek te geven’

Waylon aangeslagen bij Beau over The Voice: ‘Niet in staat geweest om hen een veilige plek te geven’

Een emotionele Waylon heeft bij Beau aan tafel emotioneel gereageerd op alle misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland. De coach van het programma was zichtbaar aangeslagen toen hij vertelde dat hij nooit iets heeft gemerkt van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. En daar voelt hij zich best wel schuldig over.

Waylon over The Voice

“Ik loop daar zes jaar rond. Ik heb nooit iets gezien of gemerkt en dat neem ik mezelf bijna kwalijk”, zei de zichtbaar emotionele zanger tegen Beau van Erven Dorens. “Ik ben niet schuldig, maar op het moment dat zoiets gebeurt voel je je er wel schuldig over dat je blijkbaar voor je eigen kandidaten, want er zijn ook mensen uit mijn teams waar wat mee gebeurd is, niet in staat bent geweest om hen een veilige plek te geven. Dat neem ik mezelf wel kwalijk.”

Extra pijn

Waylon zei ook dat hij vindt dat iedereen bij The Voice of Holland, of dat nu de mensen van de make-up of de muzikaal leider, zich moet realiseren dat ze een machtspositie hebben. “Voor iedereen die die deur van The Voice binnenkomt, heb jij een machtspositie. En dan heb je een verantwoording. En heb je met je poten ten alle tijden af te blijven van iedereen. Ook met je woorden moet je op normale manier met je werk omgaan. Dat heb ik altijd gedaan. En daarom doet het extra pijn.”

Lees ook:
Linda de Mol vertrekt naar Zuid-Europa: ‘Jeroen is te ver gegaan’

Waylon schoof bij Beau aan met twee deelnemers aan het laatste, stopgezette seizoen van The Voice. Hij wil proberen deze mensen ook zonder het programma toch te helpen verder te komen in de muziek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP