Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waylon deelt ‘blootfoto’ en pleit voor body positivity voor mannen

Waylon deelt ‘blootfoto’ en pleit voor body positivity voor mannen

Waylon deelt ‘blootfoto’ en pleit voor body positivity voor mannen

Waylon is een prachtvent. Met z’n sexy baardje, ogen om in te verdrinken en een stem waar menig vrouw instant weke knieën van krijgt. Toch is-ie naar eigen zeggen niet perfect en daar is-ie helemaal ok mee. Volgens de zanger zouden meer mannen daarvoor uit mogen en moeten komen. Op Instagram pleit hij dan ook – met een foto van z’n ontblote zelf – voor meer body positivity voor mannen.

Te lui voor een sixpack

“Veertig jaar, nooit intensief gesport, alle drugs gebruikt, heel veel gedronken, nog meer gegeten en inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan”, schrijft Waylon bij een spiegelselfie van zijn ontblote bovenlijf. “Vind ik het erg? Nope.”

Ook maar gewoon een mens

Waylon benadrukt dat hij andere dingen belangrijker vindt dan zijn uiterlijk en voorkomen. “Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander!”, maakt hij duidelijk. “M’n hoofd is sterker dan m’n lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil”, sluit hij af met de hashtags ‘human‘ en ‘hou van mij’.

#Gekkeouwebeer

Onder de foto scoort Bibi Breijman, met wie Waylon al enkele jaren samen is, honderden likes met haar reactie. “1. Hoe meer buik, hoe dieper de navel. 2. Hoe meer buik, hoe beter je buikdans-act! Kortom, hoe meer buik, hoe beter”, aldus de influencer en vlogger, die afsluit met een hartje en de hashtag #gekkeouwebeer.

Lees ook
Bibi Breijman overspoeld met complimenten onder bikinifoto (en Waylon’s reactie is om te gieren)

Gezinsgeluk

Waylon ontmoette Bibi tijdens de opnames van muziekprogramma It Takes 2. Eind 2018 werden ze ouders van dochtertje Teddy. Waylon heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, de inmiddels 18-jarige Dylan, met wie hij jarenlang nauwelijks contact had. Inmiddels is de band tussen vader en zoon hersteld, maar we zien hem toch zelden voorbijkomen op sociale media. Áls Waylon dan iets deelt met zijn zoon, stromen de complimenten linea recta binnen. De jongen heeft immers “dezelfde blauwe kijkers” als zijn vader.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even een gezellig familie portedje met emotie ?‍?‍? #wateenkouders #opwielijktzehetmeest

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress