Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Doe ons zo’n vent: Waylon danst erop los met dochter Teddy (1) in té lieve video

Doe ons zo’n vent: Waylon danst erop los met dochter Teddy (1) in té lieve video

Doe ons zo’n vent: Waylon danst erop los met dochter Teddy (1) in té lieve video

Net als Chantal Janzen (41) en haar gezin brengen ook Waylon (40) en Bibi Breijman (29) hun vakantiedagen door in het zonovergoten Frankrijk. Wanneer het stel samen met hun dochtertje (1) uiteten is en vader en dochter even alleen worden gelaten, dansen de twee erop los. De vlogger kan dat moment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en heeft het dan ook vastgelegd. En dat levert de trotse moeder én haar volgers vertederende beelden op.

Waylon met dochter

Waylon is sinds de komst van zijn dochtertje Teddy zijn wilde haren verloren. De zanger is met zijn gezin op vakantie in Frankrijk, waar hij met volle teugen van geniet. En dat is te zien!

Dansen met Teddy

Bibi filmde Waylon stiekem toen hij in een gang aan het dansen was met zijn dochter. Fans zien dat de liefde er van af spat. “Jullie doen het zo leuk. Dit vergeet Teddy nooit meer. Zij zal met liefde hier aan terugdenken”, reageert een volger. Een ander geeft het gezin mee: “Wat een heerlijke foto’s en filmpjes weer, prachtig om te zien.”

De tekst gaat verder onder de post. Swipe naar rechts om het dansfilmpje te bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik krijg regelmatig de vraag (in positieve en negatieve zin) wat wij ons kind allemaal gaan leren… Allereerst, ik heb geen idee! We zijn op dit moment in de fase dat we zelf net gewend zijn aan het ouderschap en Teddy net begint te begrijpen wat sommige simpele woorden betekenen. Ja, nee, eten, drinken, poep, pies en ga zo maar door… U snapt het wel denk ik. Wat de toekomst brengt weten we simpelweg niet en daar wil ik ook helemaal niet bij stil staan het gaat toch nooit zoals je denkt, @bibibreijman en ik zijn daar een perfect voorbeeld van… Een aantal dingen die we haar willen meegeven weten we wel. 1. De aarde is groot maar de wereld is klein dus ontdek en kijk waar jij je goed voelt want daar moet je zijn. 2. Proef alle smaken, zie alle kleuren en luister naar iedere noot muziek. 3. Dans alsof je leven ervan afhangt en laat zien wie je bent, waar je ook bent. 4. Wees lief en eerlijk voor en naar iedereen maar vooral voor en naar jezelf want jij bepaalt je waarde in het leven. 5. Heb geen maling aan wat een ander vindt, denkt of zegt maar schat het op juiste waarde in. Jij bent de wereld als je je aan deze simpele dingen houdt lieve Tedje. Voor ons ben je al onze hele wereld… Ik wil de rest van m’n leven met jou en je moeder dansen. ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Huwelijksplannen

Bibi en Waylon zijn al enige tijd samen, maar een huwelijk is er nog niet van gekomen. Toch betekent dat niet dat de twee geen wens hebben om te trouwen. “Voordat ik Willem kende, was ik nooit met trouwen bezig, maar nu zou ik het wel een mooie toevoeging vinden. We hebben het er vaak over dat het leuk zou zijn voor Teddy, en dat het bijzonder is om de liefde te vieren. We maken weleens grapjes over het aanzoek, dan zegt Willem: ‘Ik ga je ooit écht vragen’.”

Tweede kindje?

Het stel is de trotse ouders van dochtertje Teddy, maar de grote droom van Bibi is toch wel echt een groot gezin. Toch wacht de brunette daar bewust nog even mee. “Ik wil eerst nog even van Teddy genieten. We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben vijf maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis.”

Lees ook
Waylon verrast jarige Bibi Breijman met een ring: ‘OMG, what a surprise!’

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Bibi de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen. De zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, zo ziet hij er nu uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze doet alleen zo stoer omdat haar vader een rockstar is… #teddywithanattitude #familyroadtrip #Paris #Marseille #SaintTropez #Monaco #Florence #Lugano

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inhaken op @corry_konings en aan de Corona met m’n dochter… Wij maken er een feestje van!! @bibibreijman Jij rijdt naar huis toch?? ??

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Romantic dinner for 2,5 ?❤️ #lelouisxvalainducasse#monaco#familydinner#alleenmaaraanhetvreten

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram