Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: zo zal prinses Amalia eruit zien als ze 50 jaar oud is

Wauw: zo zal prinses Amalia eruit zien als ze 50 jaar oud is

Wauw: zo zal prinses Amalia eruit zien als ze 50 jaar oud is

Prinses Amalia mag 7 december 18 kaarsjes uitblazen. Zodra ze 18 jaar oud is, zal ze als het nodig is het stokje van haar vader overnemen. Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat ze koningin wordt. Hoe zou Amalia er eigenlijk uitzien als ze 50 jaar oud is? Tekenaar Pieter van den Broek schetste een portret van de toekomstige koningin.

Amalia 50 jaar oud

Libelle vroeg aan tekenaar Pieter van den Broek om een mooi portret te maken van onze toekomstige koningin als ze 50 jaar oud is. Wij zijn natuurlijk razend benieuwd hoe de jonge prinses eruit gaat zien als ze oud en wijs genoeg is om koningin te zijn!

Volgens Van den Broek zal Amalia eruitzien als een échte koningin als ze de 50 is gepasseerd. Volgens de tekening wordt de prinses een mooie mix van zowel koningin Máxima als koning Willem-Alexander. Op de tekening heeft Amalia de mond en wangen van haar vader, maar de ogen en neus zijn onmiskenbaar van moeder Máxima.

Tekst gaat verder onder de foto.

Amalia 50 jaar

Lees ook
Prinses Amalia krijgt professionele hulp voor haar psychische gezondheid: ‘Ik vind het geen taboe’

Amalia als koningin

Ter ere van de 18e verjaardag van prinses Amalia, heeft Claudia de Breij een boek geschreven over de prinses. Het boek Amalia staat vol met verhalen over het leven van de prinses en bevat ook privé beeldmateriaal van Amalia. Het boek is momenteel razend populair. Zo is het boek al meer dan 100.000 keer verkocht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress