Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Nikkie Plessen ontwierp samen met Kate Moss een modelijn!

Wauw! Nikkie Plessen ontwierp samen met Kate Moss een modelijn!

Wauw! Nikkie Plessen ontwierp samen met Kate Moss een modelijn!

Ontwerpster, actrice en presentatrice Nikkie Plessen heeft goed nieuws! Onlangs maakte de modeontwerpster al bekend dat Kate Moss het gezicht van haar nieuwe najaarscampagne wordt, maar nu blijkt dat de twee dames ook samen een collectie ontworpen hebben. Wauw!

💥NIKKIE LAUNCHES ‘SELECTED BY KATE MOSS’ COLLECTION 💥 Just announced during our private party at Soho House in Berlin #NIKKIE #Berlin #BFW

A photo posted by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

Voor het modemerk NIKKIE van Nikkie Plessen gingen topmodel Kate Moss en Nikkie eens samen om de tafel zitten en het resultaat is een collectie die volgens ons niet anders dan geweldig kan zijn! De nieuwe lijn heet Selected by Kate Moss en bestaat uit een complete collectie van jassen, jurkjes, rokjes en broeken die helemaal bij de stijl van Kate Moss passen.

Nikkie & Kate

Over de samenwerking zegt Nikkie: ‘Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale NIKKIE prijssegment, is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de NIKKIE-brand helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart’

Nikkie Plessen richtte haar modelabel NIKKIE in 2011 op. Haar ontwerpen zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Ze heeft 350 winkels en acht brandstores en is daarmee een van de snelst groeiende modelabels van Nederland.

Lees ook:

Pinspiration: 18x de mooiste en hipste outfits van Kate Moss

WOW: Kate Moss gezicht van nieuwe Nikkie collectie!

Trouble in paradise: Kate Moss klaar met feestgedrag vriend

Bron: grazia.nl / metronieuws.nl