Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Koninklijk gezin deelt prachtige eerste foto op Koningsdag

Wauw! Koninklijk gezin deelt prachtige eerste foto op Koningsdag

Wauw! Koninklijk gezin deelt prachtige eerste foto op Koningsdag

Koning Willem-Alexander viert vandaag zijn 52ste verjaardag. Samen met zijn gezin zal hij deze dag spenderen in Amersfoort. Op Instagram deelt het gezin een prachtige eerste foto tijdens deze Koningsdag. 

Lees ook: Extra setje kleding mee morgen: Rode Kruis waarschuwt voor kans op onderkoeling op Koningsdag

Op de foto zien we het koninklijk gezin volop stralen in vrolijke, zomerse outfits. Bij de foto staat: “Met mijn gezin op weg naar Amersfoort. Wij zijn benieuwd naar alle verhalen uit de stad en regio. Iedereen een mooie Koningsdag!” – WA”.

Dagplanning Amersfoort

Koning Willem-Alexander viert vandaag zijn 52ste verjaardag in Amersfoort. Tijdens een wandeling van ruim een kilometer presenteert de stad zich aan de jarige koning en zijn gezin. Ze krijgen theater, muziek en verhalen voorgeschoteld. De route gaat van het Mariënhof aan de Kleine Haag naar het Eemplein, waar na het koninklijke bezoek een feest van start gaat met optredens van onder anderen Maan en Jan Smit.

Bij de Onze Lieve Vrouwetoren (ook wel de ‘Lange Jan’ genoemd) ontmoeten de koning en zijn familie honderd ‘lieve vrouwen’ die voor anderen zorgen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of mantelzorger. Verderop kunnen ze kijken naar freerunners, straatvoetballers, dansers en basketballers en voert operagezelschap Holland Opera een korte scène op.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP