Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Josje Huisman wordt coach in ‘The Voice Kids’!

Wauw! Josje Huisman wordt coach in ‘The Voice Kids’!

Wauw! Josje Huisman wordt coach in ‘The Voice Kids’!

Ex-K3’tje Josje Huisman wordt het nieuwe jurylid van The Voice Kids Vlaanderen! Met haar ervaring op het podium als lid van de populaire groep K3 en haar ervaring als jurylid in het programma K3 zoekt K3 lijkt ze ons een geweldige keus!

Josje, Karen en Kathleen stonden samen bekend als de meidengroep K3, in 2016 stopten zij er echter mee en droegen ze de fakkel over aan Hanne, Klaasje en Marthe. De nieuwe leden van K3 werden gevonden via het programma K3 zoek K3 waar Josje, Karen en Kathleen in de jury zaten. Dat Josje nu in de jury van The Voice Kids zal plaatsnemen lijkt haar dan ook op het lijf geschreven.

The Voice Kids Vlaanderen

Josje zal samen met Laura Tesoro en Sean Dhondt de jury van het derde seizoen van The Voice Kids opmaken. Sean Dhond is een Belgische muzikant en presentator die al sinds het begin van The Voice Kids Vlaanderen in de jury zit. Laura Tesoro is een Belgische zangeres die zelf de finale haalde van The Voice van Vlaanderen en die in 2016 voor België meedeed aan het Eurovisiesongfestival waar ze met haar nummer What’s The Pressure de tiende plaats behaalde.

In The Voice Kids zullen de juryleden de deelnemers niet kunnen zien. Ze beoordelen de deelnemers puur op het geluid van hun stem, pas nadat ze voor een kandidaat gestemd hebben draait hun stoel zich naar het podium en krijgen ze te zien voor wie ze gestemd hebben.

Josje heeft in elk geval al veel zin om aan de slag te gaan als jurylid. In een interview met de Belgische radiozender Qmusic vertelde ze: ‘In de jury zitten van K3 zoekt K3 was voor mij al een onvergetelijke ervaring. Omwille van mijn persoonlijke K3-verhaal, maar ook omdat de zoektocht naar nieuw zangtalent me heel wat adrenaline gaf. Coach zijn in The Voice Kids is natuurlijk iets helemaal anders. Maar het wordt super, daar ben ik zeker van. Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een bredemuzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach.’

Zooo leuk! #Repost @qmusic_be ・・・ Dit zijn de nieuwe coaches van #TheVoiceKidsVTM! (En Sam & Heidi)

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on

De opnames van The Voice Kids Vlaanderen zullen in maart van start gaan.

Lees ook:

WOW: Josje kiest voor opvallende nieuwe haarkleur

Win! Een kinderfeestje bij K3

ZIEN: 17-jarige Pleun stoot favoriet Dwight van de eerste plaats in liveshow The Voice

Bron: demorgen.be