Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: deze felgekleurde jurk is verkozen tot de mooiste outfit van koningin Máxima in 2021

Wauw: deze felgekleurde jurk is verkozen tot de mooiste outfit van koningin Máxima in 2021

Wauw: deze felgekleurde jurk is verkozen tot de mooiste outfit van koningin Máxima in 2021

Dat koningin Máxima er altijd prachtig uitziet, kunnen we niet ontkennen. Onze koningin draagt vaak de mooiste jurken en pakken in allerlei kleuren. Modejournalist Josine Droogendijk vroeg haar volgers welke outfit van Máxima de mooiste was van het afgelopen jaar. En déze jurk was de grote favoriet. 

Mooiste outfit koningin Máxima

Modejournalist Josine Droogendijk vroeg aan haar volgers op Twitter welke outfit van koningin Máxima de allermooiste was van 2021. Haar volgers konden kiezen uit negen prachtige outfits van de koningin. De winnende outfit? Een knalblauwe jurk van Natan Couture, een van Máxima’s favoriete merken. De jurk was een omslagjurk met een breed ceintuur, die ze combineerde met beige pumps. Máxima droeg de jurk maar liefst twee keer dit jaar, namelijk tijdens de ontvangst van de Olympische sporters en tijdens een evenement van het Oranje Fonds.

“De felblauwe jurk van Natan werd gedragen na een paar heel sobere maanden met zakelijke broekpakken en gedempte tinten. We hadden de groen-gele look van Koningsdag al wel gehad als opwarmertje, maar met deze jurk sprak Máxima wel mijn verlangen naar plezier en positiviteit aan. Ik ben dus blij met de winst en dat komt ook door de heerlijke brede riem en de brede manchetten”, zegt Josine over de winnende jurk.

Tekst gaat verder onder de foto.

Persoonlijke favoriet

Hoewel haar volgers de blauwe jurk met stip op één hebben staan, heeft de modejournalist zelf een andere favoriet. “Mijn eigen voorkeur ging uit naar de gatenjurk van Claes Iversen”, laat ze weten aan LINDA.nl. “Als je als koningin zó’n jurk durft te dragen, heb je lef en dat waardeer ik zeer. Het is ook een jurk waar je naar blijft kijken. Wat zie ik wel, wat zie ik niet? En de combinatie lichtblauw en goud doet het voor mij ook gewoon heel goed,” zegt de modejournalist over de gewaagde jurk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress