Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw! Deze celebs zijn al jaren besties!

Wauw! Deze celebs zijn al jaren besties!

Wauw! Deze celebs zijn al jaren besties!

Je hoort in de media vooral over break-ups en ruzies tussen verschillende celebrities en nauwelijks over vriendschappen en andere leuke dingen. Omdat we ook wel eens stil willen staan bij de meer positieve relatie tussen celebs daarom een overzicht van 7 vriendschappen die de test des tijds ruim hebben doorstaan! 

Liv Tyler en Kate Hudson

De twee kennen elkaar van jongs af aan omdat hun ouders goed bevriend zijn. Hun vriendschap werd echter pas echt close toen ze in 2000 samen speelde in de film Dr. T and the Woman. Inmiddels zijn de twee al jaren heel goed bevriend en is Liv zelfs de peettante van Kate’s kindje.

Got to catch up with this beauty in the city 💋🗽#MissAndLoveMeSomeLiv @misslivalittle

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Leonardo Dicaprio en Tobey Maguire

Ook Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire gaan way back. Ze ontmoetten elkaar tijdens een auditie toen ze nog kinderen waren. Blijkbaar wilde Leonardo direct vrienden worden met de jonge Tobey en hij vroeg hem zijn nummer. Zoals Leonardo zelf zegt:

‘After I met Tobey at an audition, I felt like I wanted this guy to be my friend. I jumped out of my car in the middle of the scene, as they were shooting practically. I was like, ’Tobey! Tobey! Tobey! Give me your number.’ He was like, ’Yeah, who are you again?’

Foto: Hollandse-Hoogte.

Keira Knightley en Sienna Miller

De twee actrices leerden elkaar in 2008 kennen op de set van de film The Edge of Love. Sindsdien zijn de twee dames goed bevriend.

With Sienna on set of The Edge of Love!

A photo posted by Keira Knightley (@keiraknightley) on

Sandra Bullock en Ryan Reynolds

Sandra Bullock en Ryan Reynolds leerden elkaar kennen toen ze in 2009 samen in de romcom The Proposal speelden. Sindsdien zijn ze erg goed bevriend en kun je ze regelmatig samen spotten op premieres. Hoewel veel fans van de acteurs hoopten op meer dan vriendschap is inmiddels duidelijk dat er geen romantische gevoelens in het spel zijn. Ryan is inmiddels al een paar jaar getrouwd met Blake Lively en Sandra Bullock heeft een relatie met de fotograaf Bryan Randall.

Foto: Hollandse-Hoogte.

Selena Gomez en Demi Lovato

Selena en Demi leerden elkaar kennen toen ze samen speelden in de kinderserie Barney & Friends. Ze waren toen pas zeven jaar oud. Sindsdien zijn de twee eigenlijk altijd bevriend geweest. Ze waren een tijdje misschien eventjes wat minder close, maar nu is hun vriendschap sterker dan ooit.

Justin Timberlake en Ryan Gosling

Deze twee hotties zijn ook al jaren bevriend. Ze leerden elkaar kennen toen ze samen meededen aan de populaire show The Mickey Mouse Club van 1989 tot 1994.

#ryangosling #man #gosling #inlove #perfectman #love #perfection #teamfollowback #ff #fb

A photo posted by Ryan Gosling (@ryangosling__official) on

Jennifer Aniston en Courteney Cox

Jennifer Aniston en Courteney Cox speelden in de serie Friends niet alleen dat ze beste vriendinnen waren, ze waren het ook in real life! Ze leerden elkaar in 1994 kennen op de set en werden al snel goede vriendinnen. Inmiddels zijn de twee al 23 jaar bevriend! Courtney hielp Jennifer door een moeilijke tijd heen toen ze ging scheiden van Brad Pitt en Jennifer hielp op haar beurt Courteney toen zij scheidde van David Arquette. Zo vertelde Jennifer ooit over hun vriendschap:

‘I’ve slept in her guest bedroom a lot. All I can say is she’s been there for me through thick and thin.’

Lees ook:

7 redenen waarom een BFF leuker is dan een boyfriend

Wow! Deze 7 sterren werkten vroeger als stripper!

Dit zijn de allermooiste cadeaus voor de 30e verjaardag van je BFF

Bron: nsmbl.nl / brightside.me