Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat is ze prachtig! Sarah van Soelen gaat voor een nieuwe look

Wat is ze prachtig! Sarah van Soelen gaat voor een nieuwe look

Wat is ze prachtig! Sarah van Soelen gaat voor een nieuwe look

Een paar dagen geleden vertrok Sarah van Soelen alleen naar Spanje. Veel mensen dachten als snel dat er wat aan de hand was tussen André Hazes of dat Sarah weer een verslaving heeft. Dit bleek niet waar te zijn. Sarah van Soelen is naar Spanje gegaan om bij te komen van de mediastorm die zich de laatste tijd rondom haar afspeelde. 

Spanje

Toen bekend werd dat Sarah alleen in Spanje zat, draaide de geruchtenmolen direct op volle toeren. Er werd gespeculeerd dat het wel hommeles zou zijn tussen de lovebirds of dat Sarah weer zou kampen met haar verslaving. Niks van dat alles blijkt waar, zeggen haar ouders tegen Shownieuws: “Sarah is al twee jaar clean. Dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat goed.” De echte reden dat ze in Spanje zit, is inmiddels ook bekend, dankzij haar ouders: “Ze krijgt momenteel in Spanje training zodat zij om kan gaan met alle media-aandacht die haar nieuwe relatie met zich meebrengt. Om even helemaal tot zichzelf te komen, te leren hoe ze met alle drukte om moet gaan, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze lelijke berichten moet negeren.” Inmiddels is Sarah alweer in Nederland.

Lees ook
André en Sarah hebben het gehad met Yvonne: ‘Wat je nu zegt, kan echt niet’

Nieuwe look

Sarah liet afgelopen woensdag weten dat ze weer in Nederland is. Op haar Instagram Story was te zien dat ze bij de bij de vrouw van Najib Amhali, Niama Amhali, zat. Ze is voor een compleet nieuwe look gegaan. Haar lange haren zijn eraf en het is nu weer prachtig blond geverfd. Bij de foto’s schrijft ze: “Thanks to the best!! ❤️🙏🏽”

Sarah van Soelen instastory

Sarah van Soelen instagramstory 2

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress