Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat goéééd: op deze datum komen de Meilandjes weer op de buis

Wat goéééd: op deze datum komen de Meilandjes weer op de buis

Wat goéééd: op deze datum komen de Meilandjes weer op de buis

We kunnen over een paar weken alweer genieten van de familie Meiland op televisie. Na de zomer zijn ze in een nieuw seizoen van Chateau Meiland te bewonderen bij SBS6. Maar op welke datum start de serie weer?

De Meilandjes weer op televisie

We houden jullie niet langer in spanning. Vanaf maandag 29 augustus zijn de Meilandjes weer elke week te bewonderen in Chateau Meiland. De bruiloft van Maxime en Leroy en alle voorbereidingen eromheen zullen te zien zijn in dit nieuwe seizoen.

De Meilandjes blijven ongekend populair. Dit jaar waren ze te zien in Chateau Bijstand en in augustus beginnen ze aan hun 7e seizoen Chateau Meiland. Stoppen, daar denkt de familie nog niet over. “Ik vind het nog steeds leuk”, vertelt Martien aan Humberto Tan.

Of er weer een verhuizing te zien zal zijn? Dat in ieder geval niet. “We hebben zo’n fijn huis nu. Niemand gelooft ons, maar dat moeten we nu nog even bewijzen”, aldus Erica.

Lees ook
Hebben Martien en Erica Meiland plannen om voor de vierde (!) keer te trouwen?

Bruiloft Maxime en Leroy

Maxime en verloofde Leroy zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun bruiloft die deze zomer plaats gaat vinden. Uiteraard wordt alles gefilmd.

Als de bruiloft achter de rug is, zou Maxime graag nog een derde kindje willen. “Heel misschien willen we nog een derde kindje, dat zou ik wel heel erg leuk vinden”, vertelde ze aan Robbert Rodenburg. Wanneer? “As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij”, laat Maxime weten.

Toch twijfelt Maxime wel aan een derde kindje, want ze heeft het hartstikke druk.  “Heel af en toe twijfel ik nog, maar dat komt omdat ik nu natuurlijk in een heel drukke periode zit. Dat je af en toe ook denkt: oh, waar begin je dan aan? Maar ja, je bent dan ook nog negen maanden zwanger. Dus voordat de baby er uiteindelijk is, ben je ook weer heel lang verder.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress