Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi stel: dít is hoe de zwangere vriendin van Tijl Beckand eruit ziet

Mooi stel: dít is hoe de zwangere vriendin van Tijl Beckand eruit ziet

Mooi stel: dít is hoe de zwangere vriendin van Tijl Beckand eruit ziet

Tijl Beckand (46) wist maandagavond ternauwernood door te gaan naar de volgende ronde in de finaleweek van ‘De Slimste Mens’, tot ongenoegen van vele kijkers. Ook in zijn privéleven staat hem genoeg spannends te wachten: zijn vriendin Markell bevalt volgende maand van hun tweede kindje.

Vriendin Tijl Beckand

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan. Afgelopen jaar kocht het stel een villa in Amsterdam, waar ze hun intrek namen met hun kinderen. Tijl en Markell verwachten in februari hun tweede kindje samen.

Jongen of meisje?

Met de komst van de baby wordt Tijl voor de vierde keer vader. Zijn vriendin Markell is op 25 februari uitgerekend. zo onthulde de tv-maker in de talkshow Jinek. “We hebben vorige week de twaalf-weken-echo gehad en dit wordt de vierde, dit moet de vierde worden”, vertelde de 46-jarige presentator. Hij vertelde toen ook gelijk wanneer hij weer papa wordt, want “dat is de eerste vraag die mensen stellen”. Markell is op 25 februari uitgerekend. Wat het geslacht is, weet het stel niet. “Is het een jongetje of een meisje? Weten we niet.”

Lees ook 
Bakken kritiek voor ‘betweterige’ Tijl Beckand in ‘De Slimste Mens’: ‘Mag hij a.u.b. naar huis?’

Zoontje besmet

Tijl en Markell Helmann werden in september 2018 al ouders van zoontje Faas, die bijna een jaar geleden besmet raakte met het coronavirus. Anderhalf jaar voor zijn geboorte verliet Tijl zijn vrouw Nicolette voor Markell, een tien jaar jongere productie-assistente die hij leerde kennen tijdens het maken van zijn programma De Tiende van Tijl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Tijl en Markell samen:

tijl-beckand-vriendin.png

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Peter Smulders