Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de mysterieuze vriend van de zwangere Stijn Fransen

Dit is de mysterieuze vriend van de zwangere Stijn Fransen

Dit is de mysterieuze vriend van de zwangere Stijn Fransen

Stijn Fransen (30) maakte woensdag bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Dit deed ze met een tweetal prachtige foto’s waarop haar babybuik te zien is. Volgers van Stijn feliciteerden haar volop, maar daarnaast werd er ook vooral één vraag gesteld: wie is de gelukkige vader?

Stijn Fransen onthult vriend

Die gelukkige man is Stijn’s vriend Siegfried Jongsma. Normaal gesproken zien we maar weinig van de beste man. Op de sociale media van Stijn zien we Siegfried amper op beeld en ook op rode loper kiekjes heeft ze haar man zelden aan haar arm. Het lijkt er dus op dat Siegfried graag lekker op de achtergrond blijft.

Lief kiekje

Toch besloot Stijn een uitzondering te maken, nadat ze zoveel vragen kreeg over wie nou de vader is. Op Instagram Stories deelt ze een foto met haar man. “Voor iedereen die zo nieuwsgierig is wie de papa is… dit is hem”, schrijft ze erbij. We zien een prachtige foto van een stralend koppel.

Stijn Fransen

Gespot

Fans van de actrice weten nu eindelijk hoe haar vriend eruit ziet. Hoewel… oplettende volgers hadden het al kunnen weten. Als je haar Instagram-account goed afspeurt, kom je een foto tegen die ze in mei 2019 heeft geplaatst. Op deze foto is een groep mensen te zien waarmee Stijn aan het bowlen is. Onder andere actrice Barbara Sloesen staat erop, maar dus ook vriend Siegfried. Hij is rechtsonder te zien.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Siegfried op Instagram

Siegfried heeft zelf ook gewoon een Instagram-pagina. Hierop zien we dat hij gek is op koffie, horloges en hardlopen. Hij komt op mooie plekken, kan behoorlijk goed fotograferen, maar plaatst ook af en toe een selfie.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Siegfried Jongsma (@sjongsma)

Koffiemerk

Stijn mag dan veel in de media te zien zijn en Siegfried niet, het is niet zo dat het stel helemaal niet samenwerkt. Sterker nog: vorig jaar richtten ze samen het koffiemerk Ally McBeans op. Stijn vertelde destijds aan &C hoe ze op dat idee zijn gekomen: “Door corona is al mijn werk afgelast en ik zat echt een beetje met mijn handen in het haar. Ik zou dit jaar eindelijk weer het theater ingaan, na zeven jaar televisie. Daar had ik ontzettend veel zin, maar de voorstelling werd afgelast. Toen ging ik nadenken: wat nu? Waar heb ik normaal nooit tijd voor? Ik heb altijd al de droom om een eigen koffiezaak te openen. Ik heb uitgezocht of dat kon, maar dat was met corona natuurlijk helemaal kut. Toen zat ik met Siegfried te kletsen en zeiden we: waarom proberen we het niet gewoon online? Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een week hadden we het concept bedacht en zijn we aan de slag gegaan.”

Lees ook
Stijn Fransen in verwachting van eerste kindje: voormalig ‘GTST’-ster deelt prachtige foto’s van babybuik

Zwanger

Woensdag liet Stijn op Instagram weten al 20 weken zwanger te zijn: “Coronakilo’s? Nee hoor, want al 20 weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik. Dit is officieel het grootste project waar ik ooit aan begonnen ben hihi wat is zwanger zijn onwijs bijzonder”, schreef ze bij de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Brunopress