Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Indrukwekkende voor- en nafoto: Boy uit ‘de Bachelorette’ deelt enorme transformatie

Indrukwekkende voor- en nafoto: Boy uit ‘de Bachelorette’ deelt enorme transformatie

Indrukwekkende voor- en nafoto: Boy uit ‘de Bachelorette’ deelt enorme transformatie

Boy moest twee weken voor de grote finale ‘De Bachelorette’ verlaten. Hij gaf destijds toe blij te zijn geen roos te hebben gekregen en lijkt vooral te zijn gaan werken aan zichzelf. En dan in het bijzonder aan zijn lichaam.

‘De Bachelorette’-Boy

Op Instagram laat hij een before (dertig dagen geleden) en after (vandaag de dag) foto van zijn lichaam zien. “Geen Photoshop, geen plastische chirurgie en geen steroïden”, schrijft de kandidaat van De Bachelorette bij de collage. “Links zie je het einde van mijn bulk tijdens corona. Daar was ik 94 kilogram, rechts vier weken later 88 kilogram.”

Lees ook
Onthult de winnaar van ‘De Bachelorette’ met déze post nog steeds samen te zijn met Gaby?

Opgeven

Boy vervolgt: “Soms lijkt het namelijk dat het proces niet snel genoeg gaat en wil je opgeven. Maar als je dan de foto vergelijkt met vorige week of twee weken terug, dan zie je dat je toch stappen hebt gemaakt. Misschien kleine stappen, maar alsnog… Langzame progressie is beter dan geen progressie, onthoud dat!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Links 1 juni, rechts 1 juli?? Ik wil jullie graag een echt beeld geven van mijn stappen in de gym. Geen photoshop, geen plastische chirurgie en geen steroïden (overigens niks op tegen als mensen dat wel gebruiken, zolang ze er maar eerlijk over zijn). Links zie je het einde van mijn bulk tijdens Corona. Daar was ik 94kg, rechts 4 weken later 88kg. Als ik ga afvallen maak ik elke dag een foto in de ochtend om mijn progressie bij te houden. De weegschaal is namelijk niet altijd even betrouwbaar. Sommige dagen eet je bijv. meer zout en hou je meer vocht vast. Foto’s helpen mij goed te vergelijken over een langere periode. Soms lijkt het namelijk dat het proces niet snel genoeg gaat en wil je opgeven. Maar als je dan de foto vergelijkt met vorige week of twee weken terug, dan zie je dat je toch stappen hebt gemaakt! Misschien kleine stappen maar alsnog.. Slow progress is better then no progress, remember that!!! Daarnaast geeft dagelijks een foto maken je discipline en de juiste mindset om vast te houden aan je goals! Dit soort tips en meer vind je in mijn e-book Van Shit Naar Fit, link in bio. 1 augustus post ik nog een progress pic, mijn goal is om dan 85kg droog te zijn! #noexcuses #progressie #doelenstellen #healthiswealth

Een bericht gedeeld door ? Boy De Bachelorette (@boy_leonidas) op

Geen roos

Boy kijkt met gemengde gevoelens terug op de zijn laatste opwachting in De Bachelorette, zo liet hij weten via Instagram. “Maar over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen!”, schreef hij bij een stilstaand beeld van de bewuste uitzending. “De kant waar het nu op gaat, past niet bij mij als persoon. Ik denk dat ik te veel serieuze dingen in mijn leven heb meegemaakt om hierin mee te gaan. Dat was ook wel af te lezen aan mijn gezicht volgens mij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL